5 i topp reservplanen

Ifall någon av killarna på min 5 i topp lista av nån anledning inte skulle kunna ligga med mig så har jag en reserv lista! Den kommer här!

1. Christiano Ronaldo

Go to fullsize image

2. Tyson Beckford

Go to fullsize image

3. Chris Daughtry

Go to fullsize image

4. Justin Timberlake
 
Go to fullsize image

5. Danny Saucedo

 

Ja det va min reserv lista! Och alla här e givetvis paxade också!

So long

Glömde igen

Jag har precis suttit och tänkt! Och nu kommer jag på hur många som helst som kan platsa på min lista! Jag får nog göra en ny imorgon! Men fem nya potentiella!
Nu ska jag gå och lägga mig!

So long


Glömde

Ojsan! Jag glömde en sak!
Alla fem e paxade av mig! Och mitt pax försvinner aldrig! Så försök inte ens!

So long

5 i topp

Jag och Annika diskuterade en sak. Om man fick ligga med vem man ville i hela välden, vem skulle man välja då? Det får bara va fem stycken! Det va jävligt svårt faktiskt! Man måste ju tänka till lite! Om man hade valt Persbrandt tex så finns ju risken att man kan ligga med han! Han bor ju ändå i Sverige och har ju setts i Malmö! Så efter mycket tänkande så har jag kommit fram till min lista som ser ut så här:
1.Josh Duhamel
Go to fullsize image

2.Justin Chambers
Go to fullsize image

3.David Beckham
Go to fullsize image

4. Mads Mikkelsen
Go to fullsize image

5. Martin Synnerö

image168

Ja det va min lista!
Hur ser er 5 i topp ut?

So long


Utvilad

I morse fick jag äntligen sova ut! Bara ett sms från jävla Telenor som skulle berätta att jag hade betalt min räkning! Ja det vet jag väl för fan! Jag satt ju och gjorde det i förrigår! Knastar!
Nu ska jag bege mig till jobb! Vill verkligen inte det. E så sjukt mycket att göra! Hade hellre velat ligga hemma i min säng med en man bredvid som luktar gott! Hade inte varit helt fel! Jag får nog föreslå det för nån!

So long

En bra kille

Den där Otto e för jävla bra! Hans glass e nog den godaste jag vet tror jag! Åt banan-choklad innan och nu sitter jag och käkar päron-choklad! Kunde liksom inte bestämma mig i affären så det fick bli båda!
Nu börjar verkligen hösten komma. Ser inte fram emot det. Mörkt när man går till jobb och mörkt när man slutar. Man blir ju helt deprimerad! Kanske ska iväg på lite gästspel i diverse städer runt om. Får väl se om jag hinner för det första. Känns som att man ska jobba alltid! Men det löser sig nog får jag hoppas! För det hade varit roligt att komma iväg!
Nu ska jag övergå från att sitta till att ligga! Inget räligt alltså. Bara sova :)

So long

Jävla skjorta

Jag va tvungen att handla en ny skjorta idag! Har en exakt likadan bara det att på Triangelfesten så blev det två svarta fläckar på ryggen. En vid varje armhåla! Och fläckarna gick inte bort! Vet inte riktigt vad jag har pysslat med. Dragit mig längst en vägg eller legat på golvet. Ja alternativen e många! Men jag fick handla en ny iaf. Och den fanns kvar i min storlek! Vilken jävla tur!
Nu har jag precis fixat en fars dag present! Säger inte vad!
 So long

Ledig :)

Ja då va man vaken idag! Vaknade ju förstås inte av mig själv! Min kusin började skicka mess vid åtta snåret! Underbart! Men klockan ringde halv elva. Dags att gå upp och tvätta! Så det e de jag sysselsätter mig med just nu! När jag e färdig så ska jag ner till stan och äta med Annika! Har en del saker att klara upp när jag ändå e där!
Nu väntar jag bara på att nån rolig ska skriva på msn! Så här sitter jag nu! Och väntar!

So long

Vi gick och vi gick

Jag cyklade ner till stan innan för att träffa Annika. Vi käkade på Subway innan vi gick till Sir Tobys för att kolla fotboll. Det va ju inte jättemånga som va engagerade i Malmös match. Blev ett jävla liv när Göteborg vann, men inte så mycket som jag trodde det skulle va! Dom vann ju liksom ändå Sm-guld! Då kan man väl för fan fira lite!
Efter matchen så cyklade jag bort till Pernilla! Vi skulle ut och gå. Och jävlar vad vi gick! Till slut visste vi inte var vi va längre så då fick vi vända och gå tillbaka. Jag fick värsta skoskaven för jag hade inte direkt planerat att gå ut och gå så jag hade stövlar på mig. Aj aj aj! Sen blev det pizza och till efterrätt Dumle glass! Det va gott! Efter det så hoppade jag upp på min blåa fara för att cykla hem! Och nu e jag hemma och ska snart gå och lägga mig. Ska tvätta kl sju och sen blir det väl lunch med Annika som vanligt på måndagar!

So long


Lördagen i ord och bilder

Lördagen blev roligare än vad jag hade trott! Trodde att jag skulle somna men så blev inte fallet! Tur att man har kompisar som håller igång en!
Vi började hemma hos Sara och Jonas! Där dracks det diverse drycker! Men det e väl för fan inget fel på Gammeldansken??????
Precis när vi skulle gå så kom jag och Sara igång i soffan! Höll på att ramla över bordet så jag la ner det ganska snabbt!
Nere i stan så va vi väl runt överallt tyckte jag! Men jag höll mig lugn som vanligt ;)
Inne på Tages va det en del folk! Jag satt mest med Jonas och CO och kollade på alla stimmiga som dansade! Men det va också kul! Jag drack två Red Bull och sen när alla ville hem vid halv fyra så ville inte jag gå hem! Då va jag pigg igen! Fick pratat med mitt pax också......paaaaaaaaax säger jag bara!
När vi hade hämtat jackorna så kom världens bästa låt! Så Sara och Tirre drar igång värsta dansen! Och jag höll på att dö som jag skrattade. Sen kom Bea också igång! Svetten rann i pannorna på dom! Fy fan vad roligt det såg ut!
Men efter det så körde vi hem! Först en liten runda inom Statoil för att fylla på matförrådet!
Här e lite bilder från kvällen:
273497-160
Jag höll mig på min kant kan man säga!
273497-161
Amen va fan!!!!!! :)
273497-162
Födelsedagsgrisen, Tirre och Jonas
273497-163
Oj då, vad hände här????
273497-165
Gammeldansken kom fram så klart!
273497-164
Da forbiddan dance!

Nu måste jag samla ihop mig. Ska cykla snart!

So long

Trött

Jag e fortfarande astrött! Har inte fått sova ut idag heller! Vaknade halv tio av mig själv men sen somnade jag om men blev väckt halv elva! Och varför svarade jag???? Det e jävligt lågt att uttnyttja mig när jag ligger och sover! Inte alls ok faktiskt!
Och varför bryr jag mig egentligen! Jag vill ingenting men ändå så stör det mig! Och jag blir så jävla irriterad på mig själv!
Skit i det nu! Nu ska jag betala räkningar och sen ska jag cykla ner till stan! Vi ska kolla fotboll. Allsvenskan avgörs ju idag!

So long

Äntligen dags att sova

Nu jävlar ska jag gå och lägga mig! E lite upprörd just nu. Mest på mig själv men det kommer jag nog över snart!
Har som sagt precis kommit hem från en utekväll i Landskrona! Kul att se vissa personer, mindre kul att se vissa andra!
Sängen kallar på mig!

So long

Slut som människa

Just nu e jag så jävla trött så jag inte vet var jag ska ta vägen! Jag vet var jag borde ta vägen iaf. In i duschen! Jag och Annika har varit i Köpenhamn och shoppat hela dagen! Det blir man väldigt trött av! Och jag har ju missat lite sömn dom senaste dagarna! Men sånt e livet!
Nu måste jag verkligen börja göra mig iordning! Men jag orkar inte stressa!

So long

Triangelfesten

Ja då va det väl dags att berätta lite om vad som hände igår!
Vi blev jävligt fulla kan vi väl börja med! Vad hade ni förväntat er liksom??
Vi hade ju öppet till klockan nio igår sen korkades det upp kan ni tro! Utanför H&M så va det ju värsta festen! Mycket bus och mycket skoj! Som vanligt! När Dj:n inte fick spela mer så gick vi hem till Annika på mellanfest. Fick ett litet följe på halsen! Men det va kul! Jag och Annika slutade på Etagé iaf. Kom dit vid kvart över tre och då hade dom stängt insläppet så vi fick tigga oss in. Men det gick till slut! Vi behövde inte ens betala nåt!
Men vi stannade inte där så länge. Gick till Stippes och åt sen! Gott som tusan va det.
Här kommer lite bilder!

273497-155
Spindelmannen och Davy Jones!

273497-156
Pippi va också där!

273497-158
Angeldogdansen! Önskad till mig :)
273497-159
Tror att jag håller på att slå nån!
273497-157
Das partyextravaganaza! Fulla och jävliga!

Det va alles för den här gången!

So long

Shit

Ja jävlar i min lilla låda! Värsta festen blev det ju igår!
Vi vann pris för bästa event i butiken! Fatta hur coola Spindelmannen, Davy Jones och Pippi va!!!!!
Nä nu ska jag jobba! E inte jättesugen på det kan jag väl säga!
Sen e det fest ikväll igen! Tjohoo! Party party!

So long

Pippi

Nu har jag varit och solat och likheten e slående mellan mig och Pippi Långstrump! Shit vad jag blir fräknig! Ser helt smutsig ut i hela huvudet!
                     Pippi.jpg

So long

Julen e här

När jag hade kört Tirre till hennes jobb så va jag tvungen att gå in på Centan för att köpa en skjorta. Och när jag ändå va i närheten av Maxi så stack jag in där och skulle köpa pålägg till min frukost! Och vad hittar jag där inne?????Jo, Jossekatter! Fy vad goda dom va. Fortfarande varma när jag tog i dom! Såklart så pillade jag ju på alla där låg. Och slickade på några också!
Börjar inte jobba förrän halv fyra idag. Men vi har öppet till nio och sen e det fest efter det! Blir väl samma runda som förra året kan jag tänka mig!
Nu ska jag ner och sola. E ju helt frusen!

So long

Tirre har ordet

En dag i vår värld!

Tirre jobbar, Jirre jobbar, Tirre slutar, Jirre slutar, Tirre åker hem, Jirre åker hem, Jirre kommer till Tirre!
HA! Såg ni hur schemat plötsligt ändrades???
Ja så såg det iallafall ut idag. När min vapendragare (Josse då alltså) kom till mig, skulle vi ut på matjakt!
Den tivoliblå faran styrde ner mot Ica maxi. Där blev det...
Räkbaguetter
Brieost
Kex
Julmust
5 Ahlgrens bilar (glass)
5 Bananglassar
Och ett gäng gummi (tuggisar då)

Vilken kväll!!!
Vi har myst framför tv:n med massa godsaker. Dessutom har det ju varit en bra tv-kväll.
Som vanligt gör vi på vårt charmiga sätt, vi sparkas lite, slåss lite, skriker lite, ja lite sånt. Men vi myser vääääldigt mycket också. Det är ju magiskt bra kvalitetstid. Det hela kommer att avslutas med att vi skriker på varandra, drar varandra i håret, brottas lite, allt detta för att sen kura ihop oss skratta lite, och sen somna gott!
Detta är K Ä R L E K !
Kan låta knasigt men det är ovärderligt.

Helt enkelt....vi är dom bästa av dom bästa!


Kärlek & Respekt


Lite arg

Kollade precis min post. Hade fått brev från Collero. Jag skulle betala 200 kr för att jag inte hade avbokat ett party! Men ändå när dom ringer varje gång säger jag att jag inte vet när jag kan men då säger dom att det bara e till att avboka! Men om man nu glömmer bort det då? Nu har jag fått en ny tid i januari men jag kommer inte att vilja ha det då heller! Och ringer jag och avbokar så kommer dom ringa om en ny tid! Så jävla jobbiga!
Och så letade jag efter mina nya solglasögon som jag vill köpa! Men nu helt plötsligt så finns dom inte kvar på den sidan som jag har kollat på dom innan! Det skiljer ändå 1000 kr mot om man köper dom i affär eller på nätet! Vill så gärna ha dom men dom verkar ha gått upp i rök!
Så nu ska jag sura vidare med att gå och lägga mig på riktigt!

So long

Smarta ögon

Då va man hemkommen efter en dags slit! Började jobba klockan tolv vilket e ganska skönt! Har ofta sovmorgon och det gillar jag, men som en klok man sa, det e farligt för då går man ut mer! Ja det stämmer väl ganska bra!
Annika kom som en glad överraskning och hälsade på på jobb! Vi gick och käkade lunch och sen gick vi och kollade på nya brillor! Hittade ett par skitcoola röda som jag måste köpa efter jul! Va ganska snygg i dom om jag får säga det själv! Annika hittade också ett par!
Efter jobb så kom kusin och mötte upp mig. Sen gick vi och käkade på T-bone. Lika gott som alltid. VI planerade vår resa som vi ska göra nästa år! Kom fram till att vi ska åka till Las Vegas, sen blir det Los Angeles och sist men inte minst Hawaii! Ska bli så jävla skönt.....och roligt!
Nu ska jag gå och lägga mig! Slit och släng imorgon igen!

So long


Dax för fotboll

Nu ska jag cykla ner i stan och möta upp med Annika! Vi ska till Sir Tobys och kolla på fotboll! Och dricka lite öl förstås! Hoppas nu att det e nåt att glo på! Annars finns det ju rätt så gott om killar som man kan kolla in annars! Nu ska jag dra!

So long

Man hör vad man vill höra

Innan idag så va jag på jobb och käkade lunch med Annika! Jag skulle berätta en sak och sa följande:
Mamma och Tessan ska till Ullared på torsdag!
Men det Annika hörde va:
Jag ska tvätta mitt underrede på torsdag!
Ja man hör ju vad man vill höra! Vi skrattade som fan iaf!

So long

Danssugen



 
Mamma Mu dansar


Jag e jättesugen på att dansa! Körde bil innan och lyssnade på hög musik! Då började det rycka lite i benen på mig! Men på torsdag och kanske fredag får jag nog dansa av mig! På lördag ska jag ju va chaffis på ett bröllop! Så då får jag ju hålla mig i kragen och inte dricka alls! Trist tycker jag men va fan....man får ju ställa upp ibland för dom äldre!

So long

Meine jacka

Tänkte att jag skulle visa hur min nya jacka ser ut. För er som e intresserade förstås! Så här kommer lite bilder! Kände mig lite wild and crazy så jag busade till det med att inte ha någonting under! Men det ska jag ju förstås ha i vinter. Annars kommer jag nog frysa om min ända!
273497-152

273497-153

So long

Pakisch

Tänkte bara klargöra en sak!
Om nån ringer till mig och jag inte svarar så kan det bero på två saker!
Att jag jobbar eller e upptagen på nåt annat håll eller att jag inte vill prata med personen i fråga!
Och i alternativ ett så ringer jag upp om jag vill prata med personen! Så om ni ringer och jag inte svarar men ringer upp sen så betyder det att jag gillar er.
Men i alternativ två så kommer jag aldrig ringa upp....och aldrig svara heller för den delen!
Så skit i att ringa till mig fler gånger!
Ja det va bara det jag ville skriva!

So long

Pärlor åt svin



Du, du e, du e för fin
du e, du e, du e för fin för så fula killar
sluta upp att kasta pärlor åt svin

So long

Jaaaaaaaaaaaa

Imorgon e jag ledig! Ska bli så skönt! Men det e väl säkert nån som ringer och väcker mig. Vissa e ju bättre på det än andra!
Har jobbat hela dagen. Har varit skitmycket folk hela helgen! Asjobbigt. Dessutom brände jag mig på en glödlampa idag! Shit va det gjorde ont. Det svidur fortfarande!
Jag har träningsvärk på baksidan av mina lår. Kan inte riktigt förstå varför! Det e inte så att jag e nån hejare på att träna! Jag spelade iofs död ett tag igår men det kan väl inte spela så stor roll!
Nu ska jag snart gå och lägga mig och läsa min bok som jag har önskat mig i julklapp men som jag redan hade visst! Ops. Så alla som jag har sagt till att jag önskar mig Nobels testamente så har jag redan den!

So long


Snart sängen

Ja då va man himma igen! Va och käkade hos mamma och pappa. Gott med mammas mat. E ju inte varje dag men äter det numera! Sen fick jag köra hem till Tessan och hämta mina saker. Äntligen har jag min pincett igen! Så nu har det plockats kan ni tro! Den va så saknad! Jag va tvungen att leka lite med Antwone också. Jävlar vilket liv det blev när jag skulle åka! Man känner sig inte så taskig då ju!
Han med ett litet depåstopp hemma hos Annika också! Satt och lyssnade på när hon och Annika pratade gamla minnen! Jag va nog för trött för att säga nåt kände jag! Förstår inte hur jag kan va såhär trött! Men det ska bli skönt att inte va bakis imorgon på jobb för ovanlighetens skull! Nu e det sängen som gäller!

So long

Jackan e numera min

Fick en trevlig överraskning idag på jobb! Mamma och pappa kom in med min jacka som dom hade varit och köpt! I och för sig så va det jag som hade ringt och lagt undan den och bett dom köra och hämta den. Men jag trodde inte att dom skulle komma in och lämna den till mig. En glad överraskning kan man säga! Så nu slipper jag frysa i vinter!
Nu ska jag in och ta en lååååååång varm dusch! Skönt ska det bli!

So long

Väntade och väntade

Jag satt här hemma i soffan precis som alla andra svenska gör en fredagkväll för att kolla Idol! Och när Mattias uppträdde så bara satt jag och väntade på att hans byxor skulle ramla av. Det va så nära att dom bara gled av. Det hade varit nice. Kanske inte för han men för mig hade det varit det!
Och jag fattar inte att dom kan tycka att Amanda och Christoffer sjunger bra! Jag tycker att det låter konstigt när dom sjunger! Men jag tycker aldrig samma som juryn i vilket fall som helst! Jag hejar på Marie och Daniel i alla fall. Och Mattias också nu!

So long

Det sjukaste jag har sett

Fy fan vad jag och Annika skrattade när vi hade gått ut från jobb! Vi går där i godan ro så helt plötsligt kommer det en stor pudel springande och efter pudeln så kommer en äldre dam på en liten sparkcykel. Iklädd stövlar och en leopard kjol! Det slutar inte där. Hon åkte på sin sparkcykel mot trafiken för att hon skulle hinna med sin buss. Och när hon väl e på bussen och har betalt så hoppar hon på sin spark och åker igenom bussen. Fy fan vad roligt det såg ut. Mina tårar rann!

Jag har ingen pincett hemma och håller på att bli galen! Det e det enda jag e beroende av. Jag har alltid en pincett med mig i väskan men nu har jag glömt den i Tessans bil. Mycket jobbigt att inte ha den här!

So long

Das lök e borta

Min lökbit i fingret har nu tagits bort. Med en nål! Det gjorde väldans ont! Tack till alla som försökte och som till slut lyckades få bort den! Min tumme e numera frisk!
Jag sov så jävla gott inatt! Sov hela natten utan att vakna en enda gång! Händer inte ofta! Blev inte så glad när klockan ringde! Men imorgon har jag sovmorgon till två. Ska bli superskönt! Nu ska jag fixa lite pytt i panna med hala rödbetor!

So long

Vilket jävla piss

Vilken jävla tråkig match! Kan man spela sämre liksom! Jag slår vad om att när jag spelade fotboll i F82  i if Lödde så hade vi faktiskt spelat bättre än vad Sverige gjorde idag! Och inte för att skryta men jag hade nog fan spelat bättre än både Petter Hansson och Mikael Nilsson ikväll. Hade nån gett mig lite kondis så hade jag nog fan knäckt benen på dom jävla irländarna! Så nu måste vi vänta ännu en match innan man kan va säker på att få va med om ett EM med Sverige! Jävla skit också!
Annars har dagen varit bra! Jag och Annika slutade fem sen så åkte vi ut till Toys ´r us och fyndade lite leksaker med Tessan och Antwone! Sen så lagade vi middag till oss själva! Fy fan vad gott det blev. Vet inte riktigt vad det kallas men det va en kycklinggryta med gorgonzola och ris och broccoli! Skitgott. Ja och sen blev det ju pissfotboll! Jag missade liksom Greys för det möget! Sur e jag nu!

So long

Lök i fingret

Jag har fått en lökbit i fingret. Som typ en spåga! Den fastnade igår när jag skulle skala den! Ont gör det!
Nu ska jag cykla hem till Hanna och sova där inatt! Hon har obehagliga människor som drar i hennes dörr!

So long

Buhu

Min jacka som jag har spanat in mig på verkar nu vara slut överallt i min storlek! Passade på i lördags att kolla när jag hade mamma med mig men då fanns den såklart inte! Så nu ska jag försöka lura in henne i storstaden med stora börsen :) För det e ju synd om jag ska behöva frysa i vinter!

So long


Bra uppfinning

Jag va och skulle handla mat innan och kom på att kundkorgarna som man drar efter sig e jävligt bra! Speciellt för mig som e lite handikappad! Det enda som e lite störigt e att man måste böja sig enr varje gång man ska lägga i nåt! Men det e ju ett I-landsproblem! Jag tycker att det e en bra uppfinning iaf!


 

So long


Sliding doors

Har ni nån gång tänkt på hur livet hade sett ut om ni hade valt ett annat tillvägagångssett än det ni gjorde!
Jag funderar faktiskt ofta på det!
Om jag hade valt att gå gymnasiet i Lund istället för Landskrona! Vilka kompisar hade jag haft nu??? Och om jag inte hade praktiserat på Br och fått jobb där sen! Vad hade jag gjort nu då? Hade ju varit roligt att veta men det e ju något man aldrig kommer få reda på!
Jag e glad att jag valde att gå i Landskrona och att jag praktiserade på Br iaf för annars hade jag inte träffat alla underbara vänner som jag har nu!

So long


Mallig

Har precis varit nere i stan och käkat lunch med Annika! Jag åt minsann pasta med spenat och ost! Så nu e jag lite mallig! Jag valde mellan ett säkert kort som va kycklingsallad eller att va lite våglig! Jag va minsann våglig! Och det va gott dessutom!

So long

Inte gott

Jag va så sugen på kebabrulle så jag höll på att dö! Men fy  fan vad äckligt det va! Dom hade skitit i att lägga i gurka, tomat och lök.....så det va bara kött! Kunde lika bra dratt tänderna på det kebabköttet som snurrar på pizzerian! Ungefär så smakade det nog! Så det fick bli mos med räksallad på vägen hem också! Så nu e jag mätt! Och nu ska jag gå och lägga mig. Ska tvätta klockan sju och sen ska jag käka lunch med Annika!

So long

Äntligen

Ja nu jävlar funkade det igen! Startade bara om datan så nu e mina bilder fit for fight! Här kommer några stycken från gårdagen!
273497-144
"Lite" öl blev det ju!
273497-145
Tirre och Bus
273497-146
Jessica och Chichi!
273497-147
Ja va fan ska man säga???
273497-150
Chichi och Bus
273497-151
Sara och jag på en normal bild för en gångs skull!
273497-149
Undra hur många hundar som har bajsat och kissat där du ligger????
273497-148
Tirre tar en liten powernap på väg till bilen!

Ja det va nog alles för den här gången!

So long

Störigt

Har precis lagt över bilderna från kameran till datan. Och nu så skulle jag lägga upp några här men det gick inte att ladda ner dom till bloggen! Störigt som tusan! Får väl prova igen lite senare!

So long

Skööööööönt

Nu e jag utvilad till tusen! Sov till klockan ett vilket va välbehövligt! Slumrade till en stund på soffan inatt när jag kom hem! Men sen va det bara till att bege sig in mot sängen! Med STORA steg!
Så nu funderar jag på att gå ut och gå. Eller skita i det! Det e rätt så skönt här i min lägenhet också!

So long

Min "man"

Min kille Danny va typ nästan i mitt hus innan idag! Han invigde Peugeots nya lokaler! Innan jag fattade att det va dom nya så trodde jag ju så klart att det va dom gamla som han befann sig i! Och då va det nästan hemma hos mig. Man kan nästan säga att han va inne i min lägenhet! I min säng nästan! Men sen fattade jag att det va dom nya och dom vet jag inte ens var dom ligger! Så då blev jag ganska besviken!
Nu ska jag gå och lägga mig iaf!

So long

Då va denna helgen slut

Jaha....då va denna helgen slut!
Har precis varit ute en runda i stan! Träffade först Sara och Jessica på Sir Tobys. Vi drack nog lite för mycket öl där tror jag. Sen va det dags för käk på T- bone! Så jävla gott! E nog den godaste restaurangen jag vet! Sen gick vi till Fagans! Det va nog rugby final eller nåt för satan vad det va folk som kollade in tvn! Blev ju inte så länge för våran del! Så nu blir det väl till att gå och lägga sig om ingen rolig hör av sig! Vilket jag har svårt att tänka mig!!! Tack för maten babe!

So long

Sååååååååå nöjd

Jag hittade detta på Youtube! Den förste e jag, sen kommer Tirre och sist men inte minst Sara! Säg till om det inte stämmer för det tycker jag!

So long

Trött....

Fan nu e jag helt färdig! Tur att jag e ledig i tre dagar nu :)
Har precis kommit hem från min bror! Han fyller 35 år idag så han hade kalas! Vi fick smörgåstårta! Fy fan vad gott det e!
Jag och Tessan blev ihopablandade! Hon tyckte nog att vi va väldigt lika för hon undrade om jag hade klippt av mitt långa hår!!!! Jag tänkte: Så jävla långt va det inte innan jag klippte mig och så jävla ofta träffar jag inte dig så att du vet hur långt hår jag har! Men sen såg hon Tessan och fattade att det va fel person hon hade snackat med!
Imorgon e det en helkväll med mina töser! Vi ska kolla fotboll och sen ska vi till T-bone och käka! Sen blir det väl någon drink nånstans! Va ju faktiskt en hel vecka sen jag drack sprit! *klappar mig själv på axeln*
Nu blir det sängen för mig!

So long

Snart helg!

Jag slutade halv fyra idag :) Inte varje dag man får sluta så tidigt!
Efter jobb mötte jag upp med Hanna och Love! Sen kom Tessan och Antwone också! Vi gick och mös lite på Hansa!
Jag, Tessan och Antwone åkte till Ikea sen! Där hittade jag massor av saker som jag vill ha! Men det får vänta tills efter julen! För nu e det ju julklappar till alla er som får prioriteras! Ska nog gå och fila på några nu! :)

So long

Synsk :)

Ja då blev det ju som man trodde! Meredith överlevde! Kunde ju iofs inte hänt något annat! Hon gör ju mycket utav serien! Och shit va Danny e snygg! Riktigt nice faktiskt! Gör inget att han e lite gråhårig. Det tycker jag e manligt!
Har precis kollat Youtube på Robin när han gör Zlatan i Lilla Sportspegeln! Fy fan vad jag skrattade. Speciellt med bowlingen!
Nu e det dags att kasta in handduken! Jobb imorgon igen! Sådär sugen!

So long

Tjohoo

Idag träffade jag min kusin! Och nu har vi bestämt oss för att åka till Las Vegas! Hon ska fixa en reseplan och jag och min andra kusin ska bara betala och se glada ut! Det e väl tänkt att vi ska hyra en bil och åka runt lite. Ska bli sjukt kul iaf!
Nu ska jag fixa lite käk sen e det dags för uppvärmning innan Greys.....dödsspännande! Ha ha ha!

So long

Så jävla klockrent

Annika visade mig detta och fy fan vad jag skrattade. Det e ett ganska långt klipp men ni måste verkligen kolla på hela!
Säg till om ni inte tycker det e roligt! Jag håller på att kissa på mig varje gång!

So long

Middag UTAN vin

Jag och Annika bestämde oss för att laga mat idag! Det blev korv stroganoff. Blev väldans gott! Efter det så blev det lite Desperate housewifes också.
Fick reda på en tråkig sak idag. Trist när sånt händer!
Nu ska jag snart gå och lägga mig. Har en frukostdejt klockan nio imorgonbitti!
Och en sak till! Jag e väldigt nöjd med mig själv just nu :)

So long

Min lediga dag börjar lida mot sitt slut

Ja då va denna dagen snart slut också!
Blev lite arg innan när jag och Tirre va ute och gick! Det ringde en som jag väldigt gärna inte vill prata med! Jävla idiot! Svårt att fatta!
Men nu har jag pratat med en som gjorde mig på mycket bättre humör helt plötsligt! Och det gillade jag mycket!

So long

Rastad

Nu har jag varit ute och blivit rastad av Tirre! Vi gick en lång runda med ett stopp på Ica Maxi för att handla risbullar och svamp! Fy vad skönt det va att va ute och gå i solen!

So long

No one

I just want you close
Where you can stay forever
You can be sure
That it will only get better
You and me together
Through the days and nights
I don't worry cuz
Everythings gonna be alright
People keep talking
They can say what they like
But all I know is everything's gonna be alright

No one no one no one
Can get in the way of what I'm feeling
No one no one no one
Can get in the way of what I feel for you
You you
Can get in the way of what I feel for you

When the rain is pouring down
And my heart is hurting
You will always be around
This I know for certain

So long

Lite utvilad

Nu har jag nog tagit igen vad jag behövde! Fastän jag blev väckt tre gånger. Kunde somna om två av gångerna men den tredje kände jag att det kanske va dags att gå upp. Klockan va ju ändå ett!
Så nu ska jag städa lite här hemma! Och sen ut i det fina vädret! Ska nog gå en lång promenad idag! Va längesen jag gjorde det faktiskt! Tråkigt att man inte har nån att gå med bara!
Städdags it is!

So long

Inte alls beredd på det

Igår skulle jag bara ta det lugnt tänkte jag. Men Cicci fick mig ganska snabbt på andra tankar! Jag va nog inte så svårövertalad tror jag!
Jag fick skjuts till Hjärup och väl där så blev jag helt plötsligt vinansvarig! Försök öppna en vinflaska utan öppnare! Till slut fick jag knacka på hos en granne som öppnade i kalsonger! Pinigt! Men vi fick en jävla öppnare iaf. Tror ni att det hjälpte???? Nope! Fy fan vad vi fick slita! Till slut hörde vi det underbara ljudet och det va bara till att dricka!
Sen åkte vi tåg till Malmö. Jag va tydligen taskig på stationen mot en kille men det tyckte inte jag! Det va inte så att jag bad han prata med mig!
Vi tog bussen hem till Pernilla och sen taxi till Stortorget! Mot den lilla kön på Etagé. Tror nog att vi stod där i en timme! Vi hann till och med gå till BK två gånger för att handla mat!
Till slut kom vi in iaf. Och jag hade skitroligt! Såg en massa knepigt folk som vanligt. Ibland undrar jag hur folk tänker när dom klär sig!
Vid fyratiden försvann Pernilla iväg och några minuter efter det så va det min och Ciccis tur! Vi tog en taxi åt varsitt håll för lite trevligare saker! Nice :)
Va sådär kul att jobba! Tror inte att det berodde på spritintaget utan mer på sömnbristen!

273497-140
Det va inte så lätt med vinet!

273497-141
Min favoritcider som man bara kan köpa ute! Och shit vad jag passar på då!

273497-142
Goodlooking motherfuckers :)
273497-143
Minns inte riktigt vad vi skrattade åt men vi ser ut att ha dö roligt!

So long

Tvingat inlägg ;)

Cicci har hotat mig hela kvällen nu! Så nu känner jag mig tvingad att skriva.
Det jag skulle skriva va att hon skrämde skiten ur mig i torsdags på jobb! Jag blev verkligen skiträdd! Ha ha ha!
Nu ska vi ut i Malmös nattliv och häja runder!


So long

Va ska jag göra?

Jaha vad ska man hitta på ikväll då?
Fick precis en inbjudan om att hänga me cicci ut ikväll! Ja varför inte. Vi får väl se var vi slutar! Om jag kommer iväg det vill säga!
Jag och Annika hamnade mitt i ett huliganbråk innan! Jävlar va poliser och hästar det kom från alla håll helt plötsligt. Men inga huliganer!
Nu måste jag fundera på vad jag ska göra ikväll!

So long


Otur

Igår va nog min otursdag. På jobb iaf! Jag fick en Legokartong i huvudet så att det började blöda. Aj aj aj. Och sen så fick jag ett kvaststativ på foten. Kändes som att någon stämplade mig. Sen attackerade ett lasersvärd min haka!

Men jag fick ju lite besök så det vägde upp det onda!

So long

Jävlar i havet

Jag och Annika skulle fira en sak igår som hade hänt, eller snarare som inte hänt! Och jävlar vad vi firade!
Först käkade vi spetta och drack öl och sen drack vi lite mer öl. Sen va vi tvungna att gå in på Taboo och utreda vissa saker! Vi tänkte göra en liten mellanlandning hemma hos Annika innan vi gick till Debaser. Men vi kom aldrig riktigt därifrån! Vi hittade en bag in box med vitt vin som stod och kallade på oss i kylen! Så den va vi ju tvungna att dricka upp! Sen va det kört! Jag va tvungen att sova hos henne annars hade nog polisen tagit mig för rattfylla på min cykel! Vi somnade på hennes badrumsgolv iaf! Ha ha ha. Fy fan vad roligt jag hade tror jag! :)

So long

Pissed

Ja nu va mitt humör inställt på det dåliga igen! Kan återigen inte skriva varför men jag blir så arg när jag läser vissa saker! Vill så gärna skriva och berätta. Vet inte varför jag bryr mig egentligen! Sååååååååååå knas det hade kunnat bli!

So long

Saknar :(

Fy fan vad jag saknar L word! Tv 4 har ju kommit på den utmärkta iden att visa avsnitten på Tv 400 istället! Hur många har den kanalen liksom??


Jag längtar jävligt mycket tills filmen Sex and the city kommer! Hoppas nu bara att den e bra så att man inte blir besviken! Men det har jag svårt att tänka mig! Trodde ju att jag skulle bli besviken på slutet av serien men det va ju så jävla bra! Nån som vet när filmen har premiär???



Nu har jag kollat färdig på Greys.....hon kan ju inte dö! Jag har nog inte bölat så mycket till något på tv förutom Lejonkungen! Den va också sjukt sorglig!

So long

Så nyfikna

Jag träffade upp Annika efter jobb och letade efter en sak till en julklapp som jag ska göra som verkar jävligt svårt att hitta! Men än ska jag inte ge upp!
Iaf så gick vi och käkade grekiskt! Och vi hittade en man och en kvinna som verkade fatta tycke för varandra! Mycket spännande tyckte vi. Försökte höra vad dom sa men det va inte så lätt! Han bjöd hem henne på kaffe iaf men hon skulle upp tidigt dagen efter så det blev inget med det! Men när dom gick så beslöt vi oss för att vi skulle förfölja dom! Och dom gick in på samma gata tillsammans! Helt omöjligt att dom bodde där båda två!
Fattar ni inte så kan det bero på att jag har druckit öl och inte själv fattar vad jag skriver heller!

Jag har kommit på en annan sak också!
Jag har sån jävla otur i kärlek! Vet inte riktigt vad det e men nåt e det! Har dom inte flickvän så e dom gifta och har barn! Typiskt!
Men det e väl bara till att bita i det sura äpplet och inse!

So long


Mat på golvet

Igår när jag va och handlade mat på Ica Maxi så handlade jag rödbetor! Och när jag kom hem och skulle äta dom till min pytt i panna så såg jag att jag hade köpt hela rödbetor! Dom va jävligt hala! Speciellt när jag inte hade någon kniv. Flera stycken damp i golvet!
Sen idag på lunchen så tappade jag halva min sallad på mig själv och på golvet!
Kanske meningen att jag ska sitta på golvet och äta i fortsättningen!

So long

Whiplash

Läste precis på Aftonbladets hemsida att om man har fått en whiplash så ska man bara få va sjukskriven i en vecka! Va fan e det för jävla idiot som har kommit på det! Dom fattar nog inte hur det känns! Jag vet en som e känslig för ljus och ljud! Hon måste gå runt med solglasögon och öronproppar nästan hela tiden!
Och har man migrän så ska man inte få va hemma alls! Vet ju inte riktigt själv hur det känns men man kan ju föreställa sig att man inte vill jobba iaf!
Ibland undrar man vad som försegår i huvudena på dom som har makten över Sverige!

So long

Attans bananer

Ja jag vet att jag har blivit beroende......men just nu kommer jag inte in på min Facebook! Det står att det kommer funka igen om några timmar men då e ju jag på jobb! Och där e faktiskt saker som jag behöver svara på! Så det e så!
Nu ska jag göra mig lite snyggare för en dag på jobbet! Känner inte alls för det idag faktiskt!

So long

En lite annorlunda lista

Jag hittade detta på jeeenas blogg! Tyckte det va lite roligt så jag snodde det!
Reglerna: Svara på det 12 frågorna, inte i ord, utan gör en bildsökning på Google på ditt svar.
Ta den första användbara bilden som dyker upp och använd den som svar!

1. Vilket år är du född?


2. Hur definerar du din sexuella läggning?


3. Vad söker du hos en partner?


4. Vem va din första hemliga barndomsförälskelse?


5. Vilket yrke e det sexigaste du vet?


6. Vilken kändis e hetast enligt dig?


7. Vad gör dig avtänd?


8. Vilken kroppsdel gillar du att kyssa förutom munnen?


9. Ett kärlekspar på film eller tv som du gillar?


So long

Låt tips

Finns massor av bra låtar nu som jag gärna diggar till!
Här e några exempel:

Darren Hayes-Hold me
Alicia Keys- No one
50 Cent, Timbaland och Justin Timberlake- Eyo technology
Chris Daughtry- Home
Richie Spice- Brown skin
Chris daughtry- It´s not over
Robyn- With every heartbeat
Britney Spears- Gimme more
Jordin Sparks- This is my now
Yves Larock- Rise up
Timbaland- Scream

Ja om ni e intresserade alltså!

So long




Piss och lort

Jävlar va svettig jag e nu. Och jävligt irriterad på min jävla bokhylla som jag skulle försöka bygga ihop! Det e i sånna här lägen som man behöver en man i huset! För jag fixade det inte ensam! Men det ser ut som att den e färdig men jag har fuskat lite! Blev lite upprörd ett tag så jag sket i det! Men nu e den "klar" iaf. Skönt!

So long


En klapp på axeln

Fy fan vad jag har varit duktig nu! Verkligheten kom ikapp mig när jag slängde 24 par skor! Hittade ett par gympaskor som jag köpte när jag gick i åttan! Kom igen liksom! Sen va där massor som jag inte har använt ens en gång! Kasta pengar i sjön kallas det!

273497-137
Här e alla skor jag ska kasta! E det någon som e sugen på ett par så säg till för jag har inte slängt dom än! Alla e i str 39!
273497-138
Min hög innanför dörren blev lite mindre! Bara 41 par numera!
273497-139
Alla skor i min garderob! 50 stycken!

När jag ändå höll på så rensade jag ut i bland mina jackor! Slängde 7 st! Och så rensade jag ut i min ena garderob! Passade på att diska också! Så nu e jag helt slut! Värd lite glass tycker jag! Funderar på om jag ska sätta ihopa min bokhylla som jag fick i julklapp.....men först måste jag ta en paus!

So long

Piss tråkigt

Fan vilken tråkig dag detta blir har jag precis kommit fram till!
Tvättade imorse, bara det säger ju en hel del! Sen va jag och åt med Annika. Det va iofs trevligt. Skulle göra en annan sak också men fick inget tillfälle!
Nu har jag precis kommit hem från Ica Maxi! Va tvungen att handla lite käk!
Och nu till det tråkigaste:
Jag ska sortera ut mina skor! Fattar ni vad det innebär???? Att jag ska slänga skor! Ja jag säger då det! Ska lägga upp en liten bild på dom jag ska slänga sen. Kanske finns någon som e sugen på dom????

So long

RSS 2.0