Kusse träff

Nu håller jag på att packa...ska upp till kusinerna och festa! Ska gå på Oscars eftersom min ene kusin e chef där! Tyvärr kan inte hon va med på vår fest men vi får låna hennes lägenhet iaf! Dom va kort med folk i baren så jag erbjöd mig att hjälpa till och blanda drinkar men svaret jag fick va: Över min döda kropp! Så jag får väl dricka sprit istället!
Nu måste jag packa färdigt...ska köra snart! Ska se om jag får med mig Tirre också...det verkade svårt igår!

So long


Ge upp

Hur svårt kan det va för vissa att bara ge upp??? Svårt att fatta liksom! Jag vill inte ha med dig att göra så sluta ringa och sms:a! Du kommer aldrig mer att få röra mig! Du har barn och flickvän...räcker inte det eller??

E det nån som vet om man kan radera sitt nummer från en annans telefon för i så fall skulle jag gärna vilja veta det!

So long


Bra låt

Weak- Skunk anansie

So long


Hbg festivalen

Ja då e där en till festival man kan bocka av på sitt festivalschema :)
Gårdagen va ganska lugn men väldigt rolig! Såg ju min kille Danny uppträda! Det va lite oväntat faktiskt. Men väldans trevligt.
Va sjukt hungrig när vi kom dit och eftersom alla skulle ha thai så va det bara till att ställa sig i kön! Typ 20 meter. Men va fan va det för skit vi fick....beställde vårrullar och så får man curryknyten! Inte riktigt vad jag hade tänkt mig och sjukt ont i magen fick jag efteråt också!
Efter lite käk så bar det bort mot Rix fm festivalen och Saras pappa, fru och lilla Olivia! Cool hon va....åt kyckling värre än ett lejon! Sen diggade vi lite till Velvet på vårt elskåp också! Och törstig blev man av att digga så öltältet med Trasan va precis vad vi behövde. Fick ju bara en klunk eftersom jag körde men det kändes som att jag hade kunnat dricka en hel tunna!
Efter det så lullade vi mest rundor....träffade vår lillasyster som vi skulle se efter och sist men inte minst så handlade vi lite munkar! Goda va dom, men hur fan lyckades vi äta upp alla dom???
Hann precis in i bilen när himlen öppnade sig och regnet öste ner....tur vi hade!
Sen så körde vi till La för att hälsa på Jonas och vissa lyckoostar som fick dricka öl igen....jag fick bara stå och kolla på :(
273497-36
Lite hångel i bilen har väl ingen dött av??
273497-37
Munkar munkar munkar med hål i...minns inte hur låten går men fy fan vad vi klämde munkar :)
273497-38
Efter många missar så fick jag se Danny! Nice!
273497-40
Var fan hittade ni Trasan??? Svår va han att bli av med iaf!
273497-39
Till slut mina vapendragare och jag! Love you all!

So long


Semestur :)

Ja då har man tre veckors semester att se fram emot!
Nice som fan!
Ska bara ladda upp lite bilder från kameran sen så kommer det ett inlägg från gårdagen!

So long

2 dagar kvar

Ja nu e det bara två dagar kvar tills min semester börjar! Ska bli så jävla skönt! Ser fram emot det som fan! Fastän det inte finns nåt speciellt inplanerat så ska det ändå bli skönt att bara komma ifrån jobb lite!

Idag när jag va på lunch så gick jag in på hemköp för att handla käk! Jag gick förbi tidningarna när jag såg en väldigt trevlig kille på framsidan till Café! Skulle precis ta den när jag såg att man fick ett par kallingar med när man köpte den! Pinigt tänkte jag och gick vidare med svansen lite mellan benen! Men Ulrika på jobb lovade att hon skulle handla den till mig! Så jag kan sagla ändå!

So long

Against all odds

Jag har fastnat för en låt! När jag e nere på lagret på jobb så lyssnar jag alltid på den!
Westlife och Mariah Carey men Against all odds!
I wish I could just make you turn around, turn around and see me cry. There so much I need too you, soo many reasons why!
Ja det e en fin bit det där :)

So long


Tävlingen

Ja det e väl dags att säga vem som vann då!
Grattis Tirre och Chichi!
Den låg i mitt påslakan! Och det va ju faktiskt Chichi som sa det först men Tirre som skrev det så båda får bli utsedda vinnare!
Vi får planera in ett datum för vår öldrickarkväll :)
Och till er andra som inte vann! Snart kommer det en ny tävling!

So long

Blödig

Satt precis och kollade på min kille Danny i Las vegas!
Om det va nån som kollade på det, såg det inte väldigt roligt ut att sätta tuggummi på nåns håriga rygg och sen försöka klippa bort det? Jag skrattade som fan iaf!
Började gråta på slutet också. Brukar inte va så känslig för sånt men när det handlar om familjer som återförenas så kan man ju själva tänka sig in hur det hade varit....jag blir alltid skitledsen när jag ser sånt! Fast det aldrig har hänt mig men det känns ändå liksom!

So long

Gårdagen

Igår va min data cp så jag kunde inte skriva om min underbara dag!
Sydsvenskan va och intervjuade mig så om nån har sett mig i tidningen så spara gärna mig :)
Och så kom där en kille på jobb och köpte 360 st kubb! Underbart! Hoppas vi vinner försäljningstävlingen så att vi får åka till London. Hade varit så jävla nice....massor med skor!
Och imorgon e det löning för moi! Yeeeeeees vad jag ska handla! Nä just det, jag skulle ju försöka lära mig att ha god hand om pengar.....eller inte!

So long

Glöm huvudet hemma

Hur i helvete kan man kasta vår dagsförsäljning i sopcontainern och sen pressa dom???
Tydligen kan man det för det gjorde min käre kollega idag! Men det va ju bara till att hoppa i soporna och leta! Nice! Det ska ju även tilläggas att Mc Donalds slänger sitt skräp där! Himla mysigt va det att leta upp dom. Men vi hittade dom till slut iaf! Vilken jävla tur!

So long

Fan vad tråkigt jag har det

Det e inte alls roligt att sitta och vänta på att spagettin ska bli färdig......och inte nog med det, när den väl e färdig så ska jag vänta på att den ska kallna också!
Inte alls kul att sitta och kolla på min säng som jag kunde legat i nu! Fast där e ju ingen i den så det kan ju kvitta nu när jag tänker efter!
Dags att kolla till min mat :(

So long

Nu igen

Ja då sitter man här och väntar på att köttfärsen ska tina så att man jag kan laga mat tills imorgon! Underbart att inte ha några pengar! Martin bjöd på mat innan! Panerad rödspätta med potatismos och sallad! Skitgott....synd att  man inte kan laga nåt sånt själv! Man kanske borde gå en matlagningskurs eller nåt annat spännande! Nä förresten! Jag skiter nog i det....det lät ju dötråkigt!

 So long

Gott som fan

Va precis ute på Jägersro center och handlade lite frulle till veckan! Jag gick förbi safterna när jag hittade denna gooooooda saften! Smakade den hos Annika förra veckan och så tänkte jag att nu måste jag ju köpa den! Så nu sitter jag här och dricker den.....skitgod alltså!


So long

Tävlingen

E det ingen mer som vill va med i min tävling???? För snart säger jag svaret! Och sen e det för sent :)

So long

Värre än vissa andra

Gissa vem som har lagt fler ägg på min balkong????
Duvjävlarna!
Så jävla äckliga!
E det taskigt att kasta äggen över balkongen? För jag vill inte ha dom här längre! Jag kan inte va på min balkong för där e så mycket skit ute! Äckeldjur! Jag ska nog utrota alla duvor i hela världen!

So long

Soft idag

Låg på soffan tills klockan fyra idag....väldans skönt! Sen begav jag mig ut i regnet och hem till Lödde! Va ju tvungen att hälsa på sjuklingen.....stackarn har fått vattenkoppor!
När jag hade varit social där ett tag så körde jag hem till Tirres föräldrar för att käka lite! Det blev fläskfile i svampsås med ris! Smakade mycket bra!
Efter en liten brottningsmatch i soffan så blev det filmmys och massor med godis! Minns inte riktigt va filmen hette men det kan ju kvitta för den va sådär! Men han som hade huvudrollen va faktiskt ganska snygg! Men inte lika snygg som Rafael Edholm som dök upp i Beck-filmen! Very nice ögongodis!
Nu ska jag försöka sova....regnar som fan ute nu!

So long

Nice

Lördagen spenderades i Åhus för att kolla på lite beachhandboll! Mycket trevligt....massor av pax va där! Lite svårt att se hur gamla vissa e bara!
Jag och Tirre höll på att kissa på oss på vägen dit! Jag råkade missa att där va ett farthinder så jag brände på i 90....vi satt klistrade i taket och tårarna sprutade som vi skrattade!
Men väl framme så tog vi det ganska lugnt! Kollade på våra nästan halvsyskon som spelade! Duktiga va dom!
Och mycket sand hade man i skorna...och överallt annars också! Men det va roligt iaf....synd att vi hade lite problem att hitta hem bara. Ska det verkligen ta två timmar att köra från Åhus till Lödde???? Nä jag tror inte det! Men det va ju nog den där Skåne resan som jag missade i trean! Tog igen den igår! Vi såg även blåa får???!!!!!! Lite märkligt faktiskt!
När vi väl kom hem så va det en snabbis in i duschen för att få bort all sand och sen cyklade jag jävligt snabbt hem till Hanna och Martin! Dom bjöd på lite käk och mycket sprit! Va väldans gott iaf! Vid halv fyra tiden ragglade jag hem med ett fyllo på halsen! Mycket ska man va med om! Men roligt hade jag! Jag och Martin skulle försöka koppla in deras stereo! Det gick väl sådär! Inte så lätt att sätta fast sladdar när man ser dubbelt! Men jag tror att det gick till slut iaf!
Så nu har jag precis vaknat kan man säga! Och det tokregnar ute. Ska hänga lite på min soffa sen får det väl bli att köra till Lödde! Hade inte varit fel med en kyllingarulle:)

So long


Så där ja

Blir ingen grillning! Kanske Mello west för en liten drink....undra om man kan diska istället för att betala?
 Detta känns som kristi himmelfärds seglingen men jag har 32 kr i min börs! Lite trist så här en vecka innan man får lön! Tur att man inte har semester nu för då hade jag inte kunnat göra ett skit :( Men det kommer väl förhoppningsvis ett tillskott på fredag. Och sen ett till lite längre fram när man får tillbaka på skatten! Tjohoo! Då jävlar! Jag kommer aldrig lära mig att ha hand om pengar! Om man träffar nån man nån gång så kan man ju hoppas att han e bättre på det än vad jag e! För jag suger verkligen på det! Men det e ju så roligt att handla, och man behöver ju alltid verkligen det man köper! Eller hur? Man går ju inte och handlar nåt onödigt! Typ skor som aldrig har blivit använda men som e såååååå roliga att ha!
Ja ja...säger i mitten på varje månad att jag ska skärpa mig men det händer liksom aldrig att det blir så! Men jag måste ju växa upp och kunna ta hand om mig själv för fan!

So long

:)

Nu ska jag cykla ner till Västra hamnen och grilla la la la! Jag gillar att grilla....speciellt när man inte behöver göra nåt förutom att äta :) Då trivs jag som bäst! Speciellt med en öl i handen!

Jag gillar vädret också! Hoppas det blir sånt här väder på min semester! Då blir jag jävligt glad! Och det behöver jag nu! Bli glad alltså!

So long

??????

Ibland undrar jag om jag e för snäll! Typ att vissa utnyttjar min snällhet! För jag har väldigt svårt för att säga nej ibland!
Hade velat ha lite mer stake i mig.....jag kan ju va lite kaxig ibland men det e inte så ofta det händer!

Just nu vet jag inte vad jag vill göra! Ska man skita i allt eller ska man fortsätta?

Många frågor som snurrar i mitt huvud just nu!
Men det e bara jag själv som kan göra något åt det!

So long

Slitagé

Det va ju en jävla tur att man inte hängde på Etagé igår! Nån som sköt mot entrén med automatvapen! Idioter alltså!
Eftersom jag va ute en sväng igår så hade det inte varit helt omöjligt att jag hade försökt lura med mig Annika till Etagé....tur att man e pank!
Ibland e det bra att slösa så att man inte har några pengar när det händer nåt sånt här!

So long

Jag säger då det

Hur kan man komma in på mitt jobb idag den 19 juli och söka sommarjobb??? E man helt jävla tappad eller??

So long

En runda på stan

Har precis kommit hem från Lilla torg med Br-brudarna!
Hanna käkade lite på Victors och sen gick vi till Moosehead och drack lite cider och öl!
Snackades ganska mycket om en person! Undra hur vissa tänker egentligen? Jag förstår inte riktigt allt ibland! Men det e väl bara till att pissa ett revir!

So long

Ledig måndag :)

Fy fan vad trött jag e idag...ska berätta varför nu:
Igår kom Tirre och Anna hem till mig! Vi gick upp på min takterass och drack öl och solade lite! Mycket skönt va det. När jag börja frysa lite så gick vi ner i min lägenhet och drack mer öl och rökte vattenpipa! Annika slöt också upp lite senare! Helt plötsligt stack Anna och Tirre! Dom va tydligen hungriga och törstiga! Lilla torg väntade ju på dom så dom fick eld i baken!
Jag och Annika cyklade ut till Hanna och Martin i Västra hamnen! Dom hade inflyttningsfest med grillning! Mycket gott och öldrickandet fortsatte! När det bara va jag och Annika kvar så tänkte vi att det kanske va dags att sticka, då kom vi på den underbara iden att cykla till Debaser och dricka en öl innan dom stängde kl 2!
Shit va mycket korkat folk det finns...helt sjukt ju!
Men iaf, när vi väl lyckades slita oss från alla knastar så kom vi på en annan ännu mer underbar idé! Att Etagé har ju faktiskt öppet till fyra så då måste man ju gå dit också! Så klart att vi skulle va ute så länge som möjligt!
Jag visste inte att det va inne med långt hår och lugg på killar! Fanns också en del speciella människor! Jag gillade en enda av alla dom vi träffade på hela kvällen och det va en som trodde att jag va 20.....och det va bara därför jag gillade han!
Efter Etagé blev vi lite hungriga så vi stack till Stippes och käkade....för det e ju onödigt att gå och lägga sig i tid!
Så idag har jag varit helt seg i huvudet! Underbart! Men roligt hade jag iaf!

273497-33
I denna positionen låg jag mest hela dagen! Med en öl i handen så klart!
273497-34
Akta så att inte ögonen ploppar ut på dig ;)
273497-35
Lilla söta fröken Anna

So long


Lördagen

Jobbade hela lördagen också...alla andra har ju semester för fan!
Efter jobb bar det hem till mitt place där jag fick köra en liten snabb makeover....man fick tydligen inte va i Landskrona efter sju för då fick man inte va med! Lyckades väl nästan med det iaf....klockan blev kanske halv åtta innan vi dök upp!
Blev en liten balkongfest...eller kanske stor, vi har väl aldrig varit så många där ute?? Men vi stannade inte där så länge iaf. Stack ner till stan efter ett tag!
Eftersom det e ett heltidsjobb att hålla reda på vissa så tog det ett tag att komma fram till Jonas som hade cykat! Men när vi väl hade hittat han så dök ju andra problem upp! Men efter mycket om och men så stod vi i kön till Tages...tänkte att det va lika bra att ta stämpel medans det inte va så lång kö! Med en stämpel på handen, vissa på naglen, så gick vi till Tycho där vi fick vänta ett bra tag på att vår låt skulle spelas! Och när vi hade hört den så stack vi därifrån igen! Mot Tages!
Väl inne så skulle det ju beställas sprit direkt av vissa, och jag fick nöja mig med att dra ut mina trosor ifrån livmodern!
Sara din dans gick inte av för hackor! Har inte skrattat så mycket sen Therese hade dassapapper hängandes från sina byxor! Låg dubbelvikt över stolen och tårarna bara sprutade! Det kallar jag underhållning!
Blev ju ett jävla tjat om mat helt plötsligt så jag fick köra alla alkisar till Statoil och rasta dom lite! Jag fick en Pucko så jag va nöjd iaf!
Med andra ord så va det en jävligt rolig kväll fastän man va helt slut när man väl kom hem!
Min kamera dog ju så det blev inte så många bilder men här kommer några!
273497-29
Alkis nr 1 och 2

Och nr 3 ( hände nånting med bilden men jag orkar inte ändra det just nu)

Ja det va väl alles!
Förresten???? Va Usama bin laden där???

So long

Fredagen

Va ju ett tag sen jag bloggade så jag börjar med fredagen!
Jobbade hela dagen och direkt efter jobb bar det hem till Tirre.....skulle ju käka med Chichi! Och efter att ha gnagt isönder halva inredningen så dök hon äntligen upp! Med stora steg mot pizzerian! Men när vi kom fram så stängde dom om typ två minuter...men vi fick beställa ändå...snällt!
Käkade kycklingrulle och kollade på golden league där en liten oväntad sak hände. Jag sa till Chichi, shit tänk att få ett spjut i sig...och då säger hon, ja det måste ju gå rakt igenom.....och fem minuter senare så e det en spjutkastare som tydligen va lite pittögd för han sulade iväg ett spjut rätt i ryggen på en höjdhoppare. Men det blev inte hål i han iaf....

273497-27
Så här roligt hade vi det
273497-28
Fishi fishi fishi fishi

So long

Tävling :)

Jag tänkte ha en liten tävling!
Igår så va Antwone hemma hos mig, och han har en liten förkärlek till mina telefoner och fjärrkontroller! Och igår så lyckades han göra av med min fjärrkontroll till tvn! Både min syster och jag letade röven av oss överallt! I lådor, i soffan, i toastolen men vi hittade inte den!
Men så imorse klockan halv sju så dök den upp! Och den som kan gissa var jag hittade den vinner en ölkväll med moi:)
Lycka till alla!

So long

Himma igen

Ja då va man himma igen! Va ju en tur i Landskrona och kollade på Måns! Stod ganska långt ifrån eftersom jag va barnvakt och vi inte hade några öronskydd med till han....men jag såg tillräckligt mycket ändå!
Men var fan tog Chichi vägen undrar jag....som bortblåst!
Va ganska mycket folk och jävligt många original! Tirre hittade värsta paxet med tygjeansväst, shorts, tubsockor och buffaloskor?????? Kan det bli värre än så liksom....han såg ju inte klok ut! Tirre va het på gröten när det gällde paxen, hon tog alla dom fulaste! Lite avis blev jag faktiskt!
Vi begav oss hemmåt ganska snabbt igen för det va lite svårt att köra omkring med barnvagn bland fulla människor! Shit va dryga dom e ibland!
Nä nu e det nog dags att lägga sig lite.....jobb imorgon!

So long

Litta lissen

Fick precis reda på att Danny ska uppträda istället för Darin imorgon på landskrona karnevalen! What the fuck....ska jag missa han alltid eller! Jag jobbar nämligen!
Attans också!
Men jag får väl se han på Malmöfestivalen istället!
Och då ska jag inte missa han!

So long

E det så lätt?

Sitter och kollar på Project Runway nu där dom ska göra kläder av återvinningsmaterial.....typ tidningar, papper, kartonger och sånt skit!
E det alltså så lätt?
Så istället för att gå ut och spendera skit mycket pengar på kläder varje månad så kan man bara gå ner till sophuset och gräva lite, ta upp det till lägenheten och limma och sy så voila.....en ny outfit för helgen!
Man kan ju spara skitmycket pengar på det.

Men vem fan försöker jag lura?
Finns väl inte en jävel som hade tagit på sig gamla sopor och sen gått ut på nattklubb idet? Eller???

Nä jag fortsätter nog att spendera pengar i affärerna istället!

So long

Bananflugor

Jag har kommit på ett annat djur som e helt hopplöst och meningslöst! Bananflugor????
Exakt vad för funktion fyller dom i vårt samhälle?? (gammal jag lät där)
Helt jävla meningslösa e dom ju....och så hänger dom i gäng!

So long

Strumpor, stringtrosor och en liten skjorta ;)

Ha ha ha..din galning! Tror du att du kan muta mig med en triss lott??? Nä du...men skor gillar jag ;)

So long

Duvstepp

Jag höll på att skjuta duvorna på min balkong imorse!
Gick upp och tvättade klockan sju och när jag va färdig vid halv tio så gick jag och la mig på soffan för jag orkade inte dra fram nya lakan! Tror ni inte att duvorna på min balkong får för sig att ta en steppkurs då eller nåt! Det va ett jävla tassande på dom....och jag orkade ju inte gå upp och säga till dom för jag halvsov hela tiden men jag hörde ändå dom jävlarna!
Funderade ett tag på att kasta telefonen i dörren så att dom skulle fatta men jag hejdade mig i sista sekunden!  Jag funderar starkt på att köpa nåt sorts vapen och skjuta dom med....hade varit så skönt att bli av med dom!

So long

Langos

Shit vad jag e sugen på langos!


So long

Fest hemma hos mig utan mig :(

Ja det va ju tydligen fest hemma hos mig i lördags! Verkade som att dom hade haft roligt med tanke på liken på diskbänken!
Tirre hade lånat min andra kamera så här kommer lite bilder från deras kväll!
273497-22
Ja det verkade ju som allt va som vanligt iaf!
273497-23
Hey....en Bambi har snott min PL jacka!
273497-24
Cicci med tungan inne denna gången ;)
273497-25
Ja herregud vilka galningar!
273497-26
Och sist men inte minst....partyfixaren!

Hoppas ni hade roligt!

So long

Lite fel på det

Tror att den skon e lite för stor för dig kanske!
273497-21

So long

Lördagen

Va rätt så bakis i lördags och vaknade med ett ryck: Shit, tänk om systemet har stängt redan! Men det hade dom sån tur inte!
Efter en liten visning i hur man låser och låser upp min dörr så begav jag mig mot Trelleborg! Skulle tydligen va fest i min lägenhet!
Cicci kom och mötte mig vid bussen och efter lite Cosmopolitan så va det dags för käk på A9! Shit va mycket mat man fick men gott va det iaf! Och så va vi ju tvungna att beställa in Cosmopolitan både till för och efterrätt!
Hemma hos Madde igen så va det dags för ännu mer dricka, vissa valde ju att hälla det på mattan eller golvet och andra drack det ju som vanligt folk!
Efter lite allsång med Hasse Andersson så va det dags att bege oss ut i nattlivet! Och eftersom jag aldrig har varit ute i Trelleborg så va det bara att följa strömmen....mot Kristall! Det va ett jävligt coolt ställe som låg uppe på 7:e våningen tror jag! Skitmycket folk va där också och en massa poliser till vissas glädje! Kunde han inte åkt hissen med oss? Lite dåligt tyckte jag! Men det va jävligt roligt iaf!
Tyvärr gick sista bussen hem kvart över två så jag va tvungen att lämna lite tidigare!
Va i Malmö vid tre, så jag gick och mötte upp dom andra utanför Hipp! Sen begav vi oss mot Etagé! Alla ställde sig i kön men till sist va det bara jag och Pernilla kvar! Men va fan....vi hade ju roligt ändå....som alltid!
Efter ett sms så va jag tvungen att gå ut men när jag väl kom ut så vet jag inte riktigt vad som hände! Jag fick ringa ut Pernilla iaf så vi gick till Mc och åt! Alltid lika gott klockan 5 på morgonen! Till sist blev vi utslängda kl 6....dom stängde visst då! Så det va ju bara att ta en taxi hem!
Hade nöjet att skrämma vissa när jag kom hem...mycket roligt!
Nån som vill se bilder från kvällen??? Ja vassegoda!

273497-16
Dom brillorna gjorde så att jag nästan kissade på mig!
273497-17
Br-brudarna!
273497-20
Blandades Cosmopolitan så klart!
273497-18
Syskonkärlek on the dancefloor
273497-19
Vi tog en liten paus...ser ut att behövas!

Ja det va alles för den här gången!

So long

Helt slut

Jag e helt jävla slut nu...känns typ som att jag har sprungit in i en vägg! Det märks att man inte e 20 längre och orkade festa 2 dagar i rad! Nu e man ju helt klubbad!
Återkommer i morgon med bilder från lördagen! Orkar inte skriva om det nu....ska upp och tvätta klockan sju imorgon! Tjohoo!

So long

Bla bla bla

Ja nu e jag hemma igen...måste sova länge imorgon! Har ju knappt sovit på två dagar! Men va fan.....man lever ju bara en gång! Och den gången ska man ta vara på. Eller hur!
Nu ska jag hoppa i loppelådan och hoppas på att ingen stör mig imorgon! Sov gott alla!

So long

Vilken otippad kväll

Ja var fan ska jag börja...vi började på Lilla torg iaf! Jag, Cicci, Pernilla, Bambi, Helena och Eva! Lite senare drog Bambi till Möllan men då anslöt Sabina istället! Hon fyllde ju år dagen till ära så man fick ju bjuda på lite dricka! Ville ju inte att hon skulle va torr i strupen!
Efter mycket skratt och mycket dricka bestämde jag, Pernilla och Helena oss för att gå till Etage! Oh my god va roligt det e att kolla på folk som dansar...ha ha...vi höll nog på att kissa på oss!
Men vi hittade lite roligt folk som vi dansade med och några att vila ögonen på! Ibland undrar man vad vissa tänker med när dom går ut, och framförallt om dom har sett sig själv dansa....shit pommes alltså!
Men iaf......väl ute från Etage så blev vi ju lite hungriga så vi fick ju gå till Mc! Satt och kollade bilder i min kamera när vissa som va med på bilderna plötsligt dök upp...folk som jag aldrig har sett i hela mitt liv! Kan ju säga att där va 150 bilder från igår och jag har kanske tagit 15 av dom! Va fan hände egentligen?
Efter Mc tog vi våra cyklar och skulle cykla hem när jag kom på den smarta idén att cykla till Chokladfabriken och vänta på Jason....han jobbade så han skulle sova hemma hos mig! Och jag väntade och väntade och kvart över sex så va han färdig! Tjohoo....bara till att gå hem då med en massa sand i skorna! Nice!
Ja så klockan sju gick jag och la mig iaf......men fy fan vad roligt jag hade det!
Här kommer lite bilder från kvällen!
273497-11
Födelsedagsbarnet och moi
273497-12
Vilken läcker tunga du har Cicci....eller ska man kalla dig Anna-Margareta kanske?
273497-13
Mycket trevlig att vila ögonen!
273497-14
Vissa ska ju dricka mer än andra.....så typiskt dig ;)
273497-15
Ja va ska man säga????

So long

Hemma nu TIrre

Jag skulle bara säga att jag e hemma nu! För jag får ju inte lov att skicka sms till dig så här tidigt på morgonen! Återkommer imorgon med lite bilder...eller mycket bilder eftersom det va någon som snodde min kamera :(

So long

Lilla torg

Nu sitter jag och tar en cider..ölen e slut :( Tur att mamma och pappa ska till Tyskland i helgen så att man kan fylla på sitt lager lite!
Ska ner till Lilla torg snart iaf! Sabina fyllde tydligen år idag så vi får väl fira henne lite!
Ha ha...jag såg det sjukaste innan när vi hade stängt vår butik! Det satt en dam på en bänk inne på Triangeln fastän alla butiker hade stängt och vet ni vad hon gjorde??? Hon satt och slickade i en kaffekopp och på en cola light burk....och då menar jag slicka. Hela utsidan och ner med tungan så långt hon kunde i kaffekoppen! Jag trodde att jag skulle spy när jag såg det...det va ju garanterat inte hennes egen burk eller kopp utan hon hade ju säkert hittat dom i nån soptunna! Shit va äckligt det va!
Nä nu får väl jag börja göra mig i ordning för lite galej ;)

So long

Kan va bra att veta

Har ju sovmorgon imorgon så då kan man sitta uppe och pyssla med sånt här:)

HUND eller KATT
Kattpiss luktar så jävla äckligt

HÖGERN eller VÄNSTERN
Får väl ta högern eftersom jag e högerfotad ;)

FRUKT eller GODIS
Finns väl inte en jävel som tar frukt här

SJUSOVARE eller MORGONPIGG
Sover tills jag e utvilad

JEANS eller KLÄNNING
E nog mer för jeans men ska man va fin så blir det klänning

ZLATAN eller LJUNGBERG
Dum fråga

MSN eller SMS
Gillar båda faktiskt

FOTBOLL eller HANDBOLL
Dum fråga igen

VEGETARISKT eller KÖTT
Inget vegetariskt går upp mot en köddabit

SOMMAR eller VÅR
Ju mindre kläder desto bättre :)

ÅKA SKIDOR eller BADA
Värme och lite bad....fint

SPARA eller SLÖSA
Vill gärna spara men jag slösar nog hellre

GÖTEBORG eller MALMÖ
Bor ju för fan i Malmö

ÅKA TÅG eller ÅKA BIL
Kör helst själv faktiskt

SKRIVA eller LÄSA
I like big books and I can not lie

SKRÄCK eller KOMEDI
Älskar att skratta

KLASSISKT eller HÅRDROCK
Självdör nog hellre

So long



Djävulen bär prada

Fick ju Djävulen bär prada av Chichi när jag fyllde år och eftersom det har varit perfekt film väder idag så bestämde jag mig för att kolla på den! Den va faktiskt jävligt bra...gillade den som fan förutom en stor gul orm som poppade upp! Varför har ingen förvarnat mig som har sett den! Höll på att skita på mig nästan när jag såg den! Men filmen va bra iaf......tack Chichi för presenten! Mycket snygg liten skolåda fick man också till!



DVD Komedi, Djävulen bär Prada/C.E. (Anne Hathaway/110)

So long

Vilket underbart väder

Ja det va ju ett jävla underbart väder! Tycker lite synd om dom som har semester just nu...nä det gör jag förresten inte! Längtar tills min semster för då ska det va fint väder! För det har jag bestämt! Jag har nedräkning nu......17 arbetsdagar kvar! Aj går på semester på måndag! Blir trist utan henne där!
Om jag hade blivit nerfryst och vaknat idag så hade jag nog trott att det va typ 24 oktober eller nåt...alltså höst! USCH!

So long

Ölhävararmen

Tror jag har fått en inflammation i axeln! Jag har själv ställt den diagnosen iaf! Men det gör väldigt ont och dom på jobb tror också att det e en inflammation! Trist!
På lördag ska jag till Trellehulle och festa loss! Enligt mitt horoskop så ska jag träffa nån på dansgolvet så vi får väl se om min drömprins från förra inlägget infinner sig! Drömma kan man ju! Ska se om jag kan få med mig nån gammal partyprisse så jag inte behöver va själv med en massa infödingar! Skulle ju varit dötrist :)
Men men, det löser sig nog! Kul ska jag ha iaf och full ska jag bli!
Imorgon ska jag städa här hemma för det e tydligen nån som ska ha fest här när jag e iväg! När katten e borta....

So long

Shit pommes frites

MAAAAJ GAAAAAD alltså! Hur kan man va så här snygg???
PAX!!!!!!!!
Go to fullsize imageGo to fullsize image

So long

Herrejävlar

Hur jävla svårt kan det va att bestämma sig????
Bara undrar!

So long

Grill och kubb

Va lite sugen på att kolla in Robin ute på Macks ståuppkväll men det blev grillning, kubb och tv-spel hemma hos Hanna och Martin istället! Vi förlorade väl mest hela tiden...fast jag vann en halv gång när vi spelade tv-spel. Min handkontroll dog och jag ledde när den gjorde det så jag räknar det som vinst! Och så fuskade Erik, han tryckte in mig i vägräcket hela tiden!
Ja just det...vi drack öl också!
Och så dödade jag en ollonborre...försökte bli gripen av en pikébuss som kom förbikörandes men dom verkade inte så intresserade av att ta in mig för det! Trist!
Har jobbat idag också..blev bjuden på lunch imorse, mycket trevligt!
Ser inte fram emot att gå upp snart och jobba men det e väl bara att ta sig i kragen och tvinga sig själv ner i sängen!
Läste ut min bok igår också som jag fick när jag fyllde år av Bus! Va mycket bra men jag fattade inte slutet riktigt....men man kan ju inte fatta allt ;)

So long

Tirres casa

Ja då va Tirre också färdig med sin vägg dekoration! Och jag lovade att jag skulle visa alla andra hur det blev så här kommer en bild!
273497-10

Blev också mycket snyggt! Bra jobbat!

So long

Duvjävlar

Jag hatar duvorna på min balkong! För det första så låter dom jävligt mycket och för det andra så skitar som ner sjukt mycket....hela min balkong e täckt av duvskit! Hur kul e det att städa liksom! Gillar inte ens att städa efter mig själv varför ska jag då städa efter några äckliga duvor. Det e inte så att dom kommer in med blommor och choklad efteråt och säger tack!
Nä, när dom här duvorna som bor där nu har lärt sig flyga så ska jag minsann sätta upp en fågelskrämma av nåt slag....måste komma på nåt bra!
Korkade e dom också förresten!

So long

Fix och rens i Josses residens

Ja då har man varit på Ikea med Tirre! Hittade en skitcool grej. Det e klistermålningar typ. Blev jävligt nöjd. Så här blev resultatet i alla fall!
273497-9

Snyggt va? Jag och Tirre fixade lite :)

So long

Man måste gilla läget

Kom att tänka på en sak som jag gillar! Inget snusk!
Jag älskar när personer får dåligt samvete för att jag e lite kall! Jag kan va dölångsint bara för att jag tycker att det e roligt! Lite taskigt ibland men vissa förtjänar faktiskt det!

Läste en bra grej i Kvällan idag:
En vän är en som vet allt om dig men tycker om dig ändå!
Stämmer nog ganska bra in på mig och mina vänner! Ibland gör jag lite konstiga saker men det e ju sån jag e. Jag e nog omtyckt ändå, hos dom flesta iaf!
Jag tycker om er iaf döööööömycket!

So long

30-årsfest

Ja vilken jävla fest det blev. Höll mig ganska passiv eftersom jag körde! Inga större skandaler förutom en viss Tirre som alltid lyckas dra med sig toapapper i byxorna när hon lämnar toan! Skrattar lika mycker varje gång!
Tyvärr så va vi tvungna att lämna in ganska tidigt för min nacke e cp! Men men, bara att vänja sig....ska ju tydligen dras med det resten av mitt liv!

So long

RSS 2.0