Hjärnsläpp

Ja va ska man säga! Jag e väl ganska gammal ändå. När minnet sviker så kan man väl säga att man har kommit upp sig i åren! Shit va gammal jag låter nu.
Ett tips: om ni e i ert kök väldigt sällan så gå ändå in där lite då och då bara för att kolla så ni inte har missat nåt, tex en inbjudning till en fest!

So long

Rätt så nöjd


Va precis och hämtade kläder som jag hade beställ på Ellos! Lite tantvarning på det kanske. Men man ska aldrig underskatta, jag blev ganska nöjd faktiskt! Förutom färgen på ett av linnena, det va nog inte riktigt vad jag hade tänkt mig!
Funderar på att skaffa Ica-kort också så att jag kan håva in fler vuxenpoöng! Fast jag e ju vuxen. Eller? Ibland känns det som att man e dögammal men vid andra tillfällen känner man sig skittramsig! Men det beror väl lite på vem man umgås med förstås!

So long

Ännu en dag i paradiset

Ja då sitter man här igen, lite småfull!
Aj slutade tidigare så hon kom på idén att laga mat till mig...lasagne blev det iaf och gott va det! Plus att hon gick en sväng in om systemet och handlade lite öl! Småalkis som man e nuförtiden! Men det va trevligt!
Kollade på fotboll också. Det va Hif mot Bois i svenska cupen! Bois vann med 2-1 och jag va jävligt nöjd med det! Det va inte du Sara va? Hi hi hi!
Nä nu ska jag lägga mig. Tvätt imorgon klockan sju och sen jobb. Tjohoo!

So long

Mööl?

Lovade att sprida en sak som jag just fick höra, och nu citerar jag Bambi:
Mööl?
Det betyder: Ska vi gå till Möllan och ta en öl?
Så nu vet ni det alla. Sprid gärna det vidare:)

So long

I´m bringing sexy back

Ja det blev ju fler än mig och Pirre! Dom andra slöt upp en efter en och efter en liten tur runt hela Skåne så kunde vi äntligen bege oss mot Göteborg!
Trodde inte vi skulle hinna men efter lite omkörningar i vägrenen, lite fingerräckningar åt lastbilschaufförer och några varv i parkeringshuset kom vi äntligen fram!

Fy fan i helvete vilket jävla drag det va! Trodde lätt att taket skulle lyfta när han hade sjungit sexy back! Och som håren reste sig när det dök upp en gospel kör och sjöng med i refrängen till Loosing my way!

Blev lite avis på den blonda tjejen som fick dansa mest med han av dansarna, och så blev jag lite avis på dom som fick sitta i närheten av Danny och Måns :( Det här ska ni få fan för!

Vägen hem va inte så rolig att köra. Baksätet somnade....eller så spelade dom döda eftersom Bambi och jag sjöng med till lugna favoriter! Nobody puts baby in a corner! :) Men det va ju faktiskt ända sättet att hålla oss vakna
på!
273497-7
Så här arga blev vi på lastbil och busschaufförerna som körde i 70 km i timmen i omkörningsfilen

273497-8
Justin och Timbaland, rätt så bra platser fick vi ändå!

Tack för en trevlig road trip och en jävligt asbra konsert brudar!

So long

YEEEEEEEEEEES

Nä Sara, jag har inte fåttt till det!
Men jag e så jävla glad just nu, har precis ordnat biljetter till Justin Timberlake! Tjohoo!
Ska bara ner till jobb och käka med Aj sen så sticker jag och Pirre!
I´m bringing sexy back lalalalalalalalallalala

So long

Mys i Folkets park

Idag har jag, min syster och Antwone varit i Folkets park och myst hela dagen! Åkt lite karuseller, ätit korv och glass och legat och vilat oss på en filt i skuggan! Va nog precis vad jag behövde faktiskt idag.
273497-5
Det gällde tydligen att hålla i sig för bilen slirade på två hjul i svängarna
273497-6
Mosters mobil e hett eftertraktad

Nu ska jag nog slänga mig framför tvn och se om där e nåt att glo på. Hoppas det e lika fint väder imorgon så att man kan lägga sig i nån park och läsa en bok. Behöver lite färg på benen!

So long

Shit va sliten

Fy fan vad jag e trött! Har ändå fått sova tolv timmar denna natten med vissa avbrott. Man e fan inte 20 längre och det märks speciellt när man festar! Tur att jag e ledig imorgon också så att jag kan vila ut ordentligt!
Nu kom gangsterungen så jag får väl avsluta här då.

So long


Midsommarfirandet

Ja herregud, va ska man säga! Vilken jävla fest! Blev väldigt berusad igår. Mådde inte hallonbåt innan idag! Men fy fan vad roligt jag hade det. Väldigt god mat, trevligt sällskap (dom flesta iaf) roliga lekar och mycket drickande! Fick sova på soffan inatt eftersom jag kom sist hem till vårt vandrarhem. Men då hade jag redan sovit lite i en annan säng så det gjorde inte så mycket. Stick, du bor inte här! Ha ha ha, mycket roligt!

E väldigt glad att jag har så bra vänner som man kan ha roligt med och som tar en för den man e? Fast inte alla indianer e med i kanoten hos mig alltid så e det ingen som bryr sig direkt. Mycket glad att jag har er!

273497-3
Pumornas årliga midsommarkort
273497-4
Hela festen i väntan på att jonas aka lekledaren ska ge instruktioner

Pisseväder

E det inte lag på att det ska va fint väder när det e midsommar? Bara undra, för här e det inte alls fint väder, regnet öser ner och dom som har tupé får hålla i den för det blåser ganska bra också.
Nu ska jag samla ihop mig själv och mina saker och sen ska jag köra till Lödde. Ska hämta Tirre när hon slutar jobba och sen ska vi in på Maxi och handla skor :) och bröd. Och så ska jag hem till mamma och pappa och slänga ihop lite pastasallad och chivapchichi eller hur det nu stavas.
Sen bär det av till La och lite midsommarfirande. Ska bli väldigt trevligt. Hoppas bara en viss häxa inte förstör den! Ja du vet vem du e! Nä nu måste jag nog sätta fart!

So long

Ps. Vet nån när Las Vegas går i repris? Missade ju det igår för jag träffade ju Zlatan :)

Zlatan

Hur stora e oddsen egentligen? Vi satt ändå och snackade lite fotboll. Madde säger: tänk om Marcus Allbäck skulle gått förbi här nu?
Och då säger jag: ja men tänk om Alexander Östlund skulle kommit då?
Och samtidigt som jag säger det så tänker jag på Zlatan men samtidigt att risken e kanske större att Östlund kommer förbi än Zlatan så jag säger väl Östlund. Och fem minuter senare så står Zlatan bredvid mig....och då menar jag bredvid. Alltså en halv meter från. Hade jag slängt mina trosor i väggen då så hade som fastnat där. Mitt år e gjort. Jag sa till Aj och Madde att jag inte skulle va sur en enda dag resten av året och jag ska dricka på midsommar. Det vet vi ju hur det brukar sluta.
Men iaf....jag e väldigt nöjd just nu :)
Så nöjd så att jag inte tror att jag kommer somna. Fastän att jag kom hem helt dyngsur av regnet så e jag jävligt glad. Nu ska jag försöka somna iaf.

So long

Fira lille midsommarafton

Snart ska jag cykla hem till Aj. Madde kommer också dit, för vi ska fira lille midsommarafton. Kanske dricka lite skumpa som jag fick på jobb i morse för lite insatser utöver det vanliga. Mycket trevlig överraskning. Nä men lite bier får det väl bli ikväll iaf.
Jag och la familia va och handlade på Maxi innan idag. Shit va mycket folk. Men jag fick nog ihopa det jag skulle iaf. Ska bara laga det också och sen e det nog ingen som vill äta det :) Jag ska äta det iaf...och gott ska det bli.
Nä nu måste jag nog göra mig i ordning för mitt firande. Slänga mig in i duschen och dra på mig lite kläder sen bär det iväg på den blåa faran. Det e min cykel alltså. Bara så ni inte tror att jag ska köra bil när jag har druckit!

So long

Ett år sen

Idag e det ett år sen Sverige mötte England i fotbolls-vm. Fy fan vad roligt det va. Har nog inte haft så roligt på länge som jag hade dom två dagarna i Köln! Dom 28 timmarna det tog tur och retur att åka husbil dit va fantamej värt det...jag hade lätt kunnat köra hela den vägen själv bara för att få åka dit igen.
Vilken stämning det va...helt sjukt!
Längtar tillbaka...bara ett år kvar till Em och tre till nästa Vm! Det går ju snabbt, eller hur?

So long

Tjuvade lite

Hittade lite frågor på en annan blogg som jag snodde!
1. Vad tänkte du när du såg dig själv första gången i spegeln i morse?
Shit va min lugg e vågig när jag har sovit

2.Hur mycket kontanter har du på dig?
Inte ett rött öre...luspank i en vecka till

3.Vilket ord rimmar på test?
Fest så klart

4.Favoritplanet?
Jorden så klart

5.Vem ligger fyra på din missade samtal lista i mobilen?
Min syster tror jag

6. Vilken är din favoritsignal på din mobil?
Ukrainas bidrag till eurovision

7.Vad har du på dig på överkroppen just nu?
Ett vitt linne

8.Sätter du etiketter på dig själv?
Nä det händer väl inte så ofta

9.Vad e det för märke på skorna du har på dig?
Har inga just nu

10.Ett ljust eller mörkt rum?
Det beror på vilka aktiviteter som e aktuella

11.Va gjorde du vid midnatt?
Sov antagligen

12.Vad stod det i ditt senast mottagna sms?
Min telefon dog, ringer snart, sitter och bajsar

13.Var ligger ditt närmaste seven-eleven?
Vet inte...ligger ett vid möllan typ...kan va det

14.Vilket uttryck använder du mest?
Herregud

15.Vem sa du jag älskar dig till sist?
Vet inte...säger inte det så ofta

16.Vilken pälsbeklädda sak rörde du senast?
Ett mansbröst :)

17.Hur många olika sorters droger har du nyttjat dom senaste tre dagarna?
Inga om inte alkohol räknas

18.Hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade?
Inte en enda

19.Vilken ålder har varit bäst hittintills?
20 va en bra ålder

20.Din värsta fiende?
Hur många timmar har vi på oss???

21.Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu?
Jag, Tirre, Sofie och Anna på en uteservering i Köln i väntan på Sverige-England i fotbolls vm....Ett år sen idag faktiskt

22.Vad va det senaste du sa till någon?
Hej då tror jag

23.En miljon dollar eller förmågan att flyga?
Millen helt klart...jag kan köpa vingar för pengarna :)

24.Gillar du nån särskild lite extra just nu?
Kanske jag gör

25.Senaste låten du lyssnade på?
Va nog Timbaland...the way i are heter den nog


Så ja det va det hela....mycket nöje

So long

Sjukt uttråkad

Fy fan vad jag e uttråkad just nu. Funderar nästan på att gå och lägga mig bara för att ha nåt att göra. Den enda nackdelen med att gå och lägga sig tidigt på sommaren e att det e så jävla ljust ute. Får väl lägga en kudde över huvudet eller nåt, det brukar faktiskt funka! Eller ett finger i vardera öga! Ja så får det nog bli för nu orkar jag inte sitta och glo rakt in i väggen längre. Fast det gör jag ju inte ändå! Nä, dags för bingen!

So long

Fick lite skäll

Ja jag fick en liten tillsägning av Tirre. Eftersom jag inte va först med att blogga så va det tydligen töntigt av mig att göra det. Men va fan, jag får väl göra vad jag vill? Och hon skulle ju ändå inte läsa min blogg så!
Jag ska fortsätta skriva iaf, ni behöver inte va oroliga ;)

So long

Svettigt

Nu har jag precis cyklat ner till stan och hem till Aj. Ibland önskar jag att jag bodde närmre city. Sluppit fara rundor på cyklen så mycket. Har faktiskt skrivit en intresseanmälan på en nyproduktion av lägenheter vid folkets park. Fast dom e inte klara förrän december 2008, men jag har ju inte direkt nåt behov av att flytta så jag kan ju faktiskt bo kvar här ett tag till.
Iaf, jag och Aj va ute och gick en runda i slottsparken. Sjukt mycket gäss va där, fick gå värsta omvägarna för att vi inte skulle komma för nära. Mycket obehagliga djur det där. Där kan man gå i godan ro och så rätt som det e så sitter det en gåsnäbb över hälsenan! Inget trevligt alls!
Men det jag ville komma fram till med detta inlägget va att det va skönt att va ute och gå i parken. Ja det va nog bara det.

So long

Fattar ingenting

Jag skulle vilja va en sån som fattar allt. Hur folk tänker och så. För ibland fattar jag verkligen ingenting.Men det e kanske det som e meningen, att man inte ska fatta nåt. För jag gör verkligen inte det.
Konstigt inlägg det här..men men
So long


Hatar mardrömmar

Jag hatar verkligen at drömma mardrömmar. Vaknade inatt av att hela kudden va blöt och hela mitt ansikte också! Minns inte riktigt vad de va jag drömde men jag minns att vi va i ett ridhus där hästar kom in med kistor i vagnar som någon bar av och gick iväg med! Konstigt hur man får ihop det ibland, men ledsen va jag iaf!
Nu ska jag till jobb och käka lunch med AJ...hon kände sig visst ensam!

So long


Trillat dit

Ja då har jag också gått och trillat dit, alla andra gör det ju!
Och jag e ju inte den som vill va utanför!
Hoppas ni kommer ha lika kul som jag förhoppningsvis kommer ha det! 
 
So long

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0