In a da sol

Det blev Vanna beach för lite käk och bier :) Åt Souvlaki och drack stora öl. Hängde lite i solstolarna och stack tassarna i sanden. Riktigt skönt faktiskt :)
Nu ska jag sova. Det finns ju en dag imorgon också!!!!



So long :)

Svettas :)

Fy fan vad jag e varm. Svetten rinner från ändan :)
Nu kanske jag ska ta årets första dopp!!!

So long

Rött e väl hett??

Ja jag har bränt mig. Va fan trodde jag liksom. Har inte solat en enda gång i sommar. Och nu när jag väl gör det så sparar jag inte på nåt....det sviiidur :)
Snart ska jag hem till Berglund/ Granström och grilla. Ska man dricka idag igen??? Igår blev det en del också :) Det e ju snart semester!!!!!

So long

Så grön och graun :)

Jag har börjat använda herrdeodorant. Mycket bättre. Och dessutom luktar man så mycket godare :)
Nu ska jag dricka öl. Blev ingen kebab :(

So long

Släkten e värst

Igår blev det en runda till Varberg.
Jag och Tessan fick leka bergsgetter för att leta upp Annie, Marcus och hans kompisar. Herregud det va inte det lättaste. Till slut hittade vi dom på en klippa med utsikt över nakenbadet. Varför e jag inte förvånad???
När vi hade klättrat färdigt så begav vi oss till Sandras lägenhet för lite dricka. Sen blev det ner till Oscars. Jag och Tessan kom lite sent för jag råkade slänga hennes sko :)
När vi kom in stod det uppdukat ett bord med dricka. Mycket trevligt. Synd att nån snodde vår ena puff :)
Det blev mycket dricka och där va så sjukt mycket folk så det blev äckligt varmt. Men trevligt hade jag.
Och gud va gott det e med mos kl 3 på natten.
Sov hos Tessan och Jason inatt. Vaknade halv åtta av att jag höll på att dö av värmeslag. Fiiiii fan säger jag bara!
Nu hoppas jag på en kebab :)


Ungefär såhär såg vi ut :)

So long

Trött som få

Fy fan vad denna helgen har tagit kål på mig.
Fredagen va ju helt knasig.
Började med att förgylla Hannas lunch med lite skitsnack. Åkte hem här och drack lite öl och sen ner till T-bone för lite käk. Där mötte Annika upp och vi käkade riktigt gott. Hittade även lite ögongodis :)
Ja sen kan man väl säga att vi drog igång på allvar. Först hem till Annika på en mellanfest och sen vidare hit hem för massor av sprit. Vi hade lite fotosession innan taxin kom och hämtade oss och vi blev körda till Stortorget. Traskade in på Koi och vips så va Annika borta. Vi drog vidare till Harrys men ändrade oss ganska snabbt till Skeppsbron med alla andra barn! Lyssnade på världens sämsta låt. Här e Josse :) Och till slut blev det Etagé. Där stannade vi till fem. Såklart. Sen blev vi meddragna till Stippes. Sofies fötter va svarta. Isch pi! Ja och som sagt vid halv sju trillade vi väl in här. Va aptrött på jobb igår men det va det värt. Sjukt rolig kväll :) Tack för det brudar!!!!
Igår va det väldigt lugnt. Va en runda i Hbg med Sara, Sofie och Jonas. Fick äntligen min langos. Gott va det!
Nu ska jag försöka fläkta mig på nåt sätt. Har precis fått grillat hemma hos mamma och pappa. Antwone va också där. Han sa till pappa att han vill ha ett Visa-kort :) Smart unge!



So long

Kära nån...

Fy fan vilken jävla fest det blev.
Trillade in här hemma vid halv sju sen ringde klockan kvart i nio. Blev inte mycket sömn. Så idag blir det vääääldigt lugnt :)
Ska bara käka langos, och gott ska det bli!

So long

Why oh why??

Satt och raderade lite crap på datan när jag hittade With you med Chris Brown. Den låten e så jävla bra!!! Så jag skulle skicka över den till telefonen för jag har velat ha den som ringsignal hur länge som helst. Men så gick det inte :( Så nu blev jag lite lissen! I need den låten!!

So long


Städar och har mig

Nu måste jag städa.
Partyeliten kommer ju hit imorgon :) En knasboll ringde och störde mig precis. Så nu har jag inte tid med detta längre.
Har förresten handlat kläder idag tills imorgon :) Sniiiiig kommer jag bli :)


So long

Härlig dag :)

Hela dan har varit skit bra.
Imorse fick jag hjälpa Annika lite att va barnvakt. Sen va jag tvungen att jobba.
Och nu ikväll så har jag och Hanna hängt på bryggan i Västra Hamnen. Sjukt fint väder. Satt i kortärmat hela tiden. Drack vin och käkade sallad. Kom precis hem efter Project runway och SATC.
Så nu e jag dö nöjd. Imorgon blir det jobb och sen lutar det åt typ Burlöv center eller nåt. Måste handla kläder :)

So long

Märkliga ljud

Dom här killarna kan göra sjuka ljud. Det låter som ett band som spelar instrument men dom använder inga. Bara sig själv!!!
E det inte ett jävla tjat om Christian Olsson förresten. Varför lägger han inte av helt istället. Springa runt och va skadad hela tiden!!!
Just nu kliar det som fan i min ända. Ni vet vissa trosor kliar när man sitter på vissa material. Jag har ett par sånna trosor på mig nu......ritsch ratsch!!

So long

Spaff bob :)

Idag har det varit haj life kan man säga.
Jag, Annika, Tessan och Antwone har hållt till i Folkets park. Först kollade vi på Sponge bob som dansade och sen hamnade vi av misstag i en freakshow på Far i hatten. Det va nån form av allsång där.
Sen blev det lite shopping i stan.
Nu väntar vi på lasagnette. Ska bli riktigt gott. Här e äckligt varmt också!



So long

Litta öl med mera

Idag spelade ju MFF mot Kalmar. Trodde dom skulle få fet stryk men dom styrde upp det ganska bra mot slutet. Förlorade ju ändå. Hittade ett fantastiskt pax på vägen ut. Han hånade mig för att jag hejar på Bois. Ska nog inte berätta det för fler!
Ja och sen va vi ju hungriga så då blev det Stortorget för lite kebab. Lika gott idag. Och när vi gick förbi Lilla torg så va vi ju tvungna att sätta oss och ta en öl på Koi. Där hade vi kändisresor a la Salzburg. Så fick jag syn på nåt på Victors så vi fick gå dit också och kolla läget. Och mycket rätt hade vi. Ha ha ha.
Sen blev det Orvars på vägen hem. Så jävla gott. Och nu e jag hemma. E så jävla ledig imorgon! Tjohoo!!!!

Det e skottpengar på Erik förresten. Han satte en Air hockey puck rätt i pannan på mig :( Ont gjorde det!!!



So long

Ny favorit

Emil Jensen- Så får du mig ändå

So long

Där den ska va

Ja då va min cykel tillbaka på sin ordinarie plats. Den va hel och snygg.
Nu ska jag göra det jag har blivit en fena på. Koka ägg :)

So long

Oj oj oj.....så det kan gå

Igår va det ju dags för 35+35 årsfest!
Jag och Annika började kl ett från Malmö. Inom jobb och hämta presenten och sen mot Mölle. Tog ju ett tag att köra dit men det gick och vi va bara tre minuter sena. Va ju vissa som va typ två timmar sena men det va nåt med Ericssons börsfall :)
När alla väl hade kommit så blev det lekar. Ingen vet väl egentligen vad det gick ut på och där va ju ingen som vann så det gjorde ju inte så mycket. Men det va väldigt roligt.
Efter det så blev det lite paus så vi passade på att göra oss lite sniigare. Sen blev det käk. Va mycket gott....minns inte riktigt vad det va men gott va det iaf. Och sen blev det dricka. Mycket dricka men på nåt sätt så lyckades jag ju hålla mig någorlunda hela tiden. Spelade lite air hockey. Jag va den enda som vann över Hanna :)
När vi hade tömt det mesta av sprit förrådet så gick vi till Grand Hotell. Där blev det mycket dricka. Men jag som e så himla ansvarstagande drack mest Fanta :) Det va det ju andra som inte gjorde kan jag ju säga.
Sen blev det till att traska hem och leta fram ostbrickan och pappas bilnyckel. Va lite grann av med den men vi hittade den :)
Och sängen kallade så det va bara till att gå och lägga sig. Eller försöka åtminstone. Det va nån som tvunget skulle ligga på mig.....och kanske gärna i mig men då sa jag this håller inte.....så jag fick sova till slut efter sjukt mycket övertalningsförsök!!
Penntrollet du kan väl tacka din man för en väldigt trevlig dag och kväll :)
Och inga bilder har jag än. Penntrollet snodde min kamera!


Så himla sniiiga!

So long

Mätta

Jag och Annika har precis ätit T-bone. Så jävla gott!
Nu ska vi äta efterrätt och kolla friidrott. Jordgubbar och glass!

So long

Fy jävlar

Jag trodde att jag skulle avlida på jobb idag. Helt seriöst. Jag va inte så tuff kan man väl säga.
Gårdagen spårade ju ut fullständigt. Fy fan vad vi blev fulla. Kunde inte ens cykla hela vägen hem. Ställde dom på Mc Donalds för det e ju dö långt därifrån hem till mig. Shit alltså. Men det va fantastiskt roligt.

So long

Party party

Tjohoo.....idag e jag kivig :)
Blev ingen After Work. Va bara jag och Linda kvar till slut. Så nu blir det party på annat håll istället. Inte fel det heller. Ska bli skitkul :) Nu måste jag in i duschen och tvätta ryggen...och resten av kroppen!

So long

Hmmmm

Sitter i en diskussion nu!
Varför träffar man mestadels bara idioter??
Har man varit singel för länge för att vilja släppa in nån i sitt liv. Det finns några som jag hade velat ha i mitt liv men som antagligen inte vill va i mitt. Varför kan man inte släppa dom och gå vidare?? Hade underlättat så himla mycket.
Och har man blivit för kräsen kanske?? Om nån kommer fram och pratar när man e ute så måste dom se jävligt bra ut för att jag ska bli intresserad. Och jag kanske inte e världens snyggaste så att jag kan stå och välja hur som helst.
Men varför dras man till idioter hela tiden?? Varför vill man utsätta sig själv för det om och om igen. Jag mår dåligt när mina vänner råkar ut för det och försöker tala dom till rätta men jag ser inte när jag själv gör det.....vad e skillnaden liksom??
Många tankar som kom i spin nu!

So long

Ikke billigt

Sitter och letar böcker till den kommande skolstarten. Kostar ju en del kan man väl säga!
Har skrivit i ansökan till CSN också.
Ja nu e det ganska nära! Eller två och en halv månad men det går snabbt!


Sånna här goda har man inte råd att springa och handla då längre. Kanske nån gång!
Imorgon e det After work. Då ska jag dricka öl. Det har jag inte gjort sen förra söndagen. Denna gången blir det ingen piska!

So long

Najs

Idag skulle jag sluta tidigare utan att jag visste om det. Det va skitbra. Körde förbi dö mycket poliser utanför en möbelaffär när jag cyklade hem. Tror bestämt att dom hade blivit rånade.
Nu ska jag dricka en Mer sen ska jag tvätta badkaret!

So long

Färgblind eller

Kollar ju på Grattis Victoria. Charlotte Perelli upptädde...tre gånger! Och det jag undrar e ju va fan hon hade på sig dom första två gångerna??? Såg ju inte klok ut nånstans! Men tredje gången gillt!
Leona Lewis va ju dö bra. Better in time gillar ju jag. Det e ju tydligen en speciell låt :)
Och så dök E.M.D upp som gubben i lådan. Trevlig överraskning!
Jag gillar Brolles låt som han sjöng. En fin bit!

So long

Bra eller anus???

Menskopp????
Man kanske skulle ta och pröva det! Fatta hur mycket pengar man sparar. Fast jag tycker det låter lite äckligt!
Nån som har den som vill berätta???



So long

Vad e det för dag??

Idag fyller Prinsessan Victoria år. Så kl nio ska jag kolla på henne från Soliden! Och så ska jag äta chokladpudding och måla naglarna :) Sniiiiig ska jag bli!
Josy fyller också år idag. Grattis!!!


So long

Naken it is :)

Va på Center Syd och skulle hitta en klänning tills på lördag. Hade tom en sponsor som va villig att betala. Tror ni jag hittade nån???? Ja det gjorde jag men inte i min storlek :( Jag hittade en luvtröja som jag har kollat på länge och nu kostade den bara 49 spänn. Dö billigt!
Snart ska jag testa foten och springa 1,5 km. Får väl se hur det går med det. Bra hoppas jag :)

So long

Läskigt som fan

Gjorde precis ett test och typ allt stämde. Sjukt obehagligt. Men samtidigt jävligt roligt att det kan stämma så jävla bra.
Ja det va kul.
Nu kastar jag in handduken för ikväll.......sayonara eller hur det nu stavas??

So long

Nostalgi....

Sitter och lyssnar på Jon Bon Jovi. Snodde skivan från en jag träffade på gymnasiet :)
Min favorit e Dead or alive :)


Heting ;)

So long


LA karneval

Man ska nog inte va nykter på Landskrona Karnevalen. Det e nog inte lika roligt.
Vi började hemma hos Vera. Där satt vi ända tills vi skulle kolla på Ola. Såg ju inte så mycket för vi va i Wallmanstältet istället. Sjukt roligt att kolla på alla som dansar.....eller försöker åtminstone. Jag och Anna fick hålla ihop iaf. Det va vi som va nyktra. Vi va en runda på Inferno också men därifrån gick Vera ganska snabbt pga vissa saker. Så jag och Anna hängde på. Sen gick vi och åt Langos....som jag fick betala själv Sofie ;)
Stannade ju inte så länge så vid ett körde jag hemåt igen. Men sen halv fyra blev jag väckt av ett ägg....ett fullt ägg :)

Idag har jag jobbat sen va jag och Sofie och åt pizza på nåns mammas pizzeria..minns inte vad den hette. Men iaf så kom där ett kötthuvud. Hur stora e oddsen????
Ja och sen blev det glass i Borstahusen. Typ världens största mjukglass. Det va inte alls mysigt, bara jävligt kallt.

Fick lite underkläder idag också förresten. Trodde att jag skulle få en data men inte. Bättre lycka nästa gång :)


Sjukt gammal bild...men rolig!!!

So long


Svettig :(

Fi fan vad det har varit lite att göra på jobb idag. Inte en jävel.
Så nu sitter jag och glider runt på min skinnstol. Ska väl in i duschen och sen bege mig till LA. Får väl se hur många jag kan skrapa upp på vägen dit!

So long

Tjo va det va livat

Ja då va man helt plötsligt 3 barns mor :) Kanske inte riktigt men det kändes lite som det. Va ju helt svettig efter att ha sprungit runt och jagat Antwone och Jonathan.
Nu ska jag minsann gå och lägga mig, väntar bara på miss Sofie att hon ska ringa igen. Får ju hålla koll på dom små liven. 



So long

Jaha det va det

Nu ska jag knata ner till min syster och ungen :)
Vi ska tydligen hitta på nåt...vad vet jag inte! Vi får väl se vad som händer!
Det ända jag vet är att jag e sugen på en iskall öl!

So long

Jag glömde visst

Jag satt och läste igenom gamla inlägg som jag har skrivit och kom på att jag hade glömt skriva vad jag hittade i ryggen hemma hos Hanna.
Ett par Geishakulor. Micket obehagligt.
Mannen i mitt gärta va inne idag på jobb...sjukt roligt!!! Josy dog nästan :)
Och nu håller min flabb på att brinna upp....äter polkagris med turkisk peppar!!!!
Blev nyss hembjuden av en också...eller inte hem för där e ju hans flickvän :)

So long

Han knäcker mig :D

Sitter och kollar Youtube och håller på att dö som jag skrattar.
Tittar enbart på när Robin imiterar Zlatan. Fattar ni hur roligt det e??? Fantastiskt kul.....han gör det så jävla bra!!



So long

Snabb som vinden.....

Fatta hur snabb min cykel va....när jag hade pumpat den iaf. Jag fick knappt stopp på mig själv och Josy såg mig knappt. Jag cyklade ifrån henne snabbt som attans.
Så om ni ser ett svart sträck cykla omkring i Malmö så e det bara jag :)

So long

Projekt jävlar i havet

Sitter och kollar Project Runway nu.
Detta avsnittet e det med manliga modeller. Och det e inte vilka modeller som helst. Dom e sjukt snygga!
Typ såhär snygga.....



He´s a goodlooking motherfucker :)

So long

Mat mat mat :)

Nu minsann e det dags för den här damen att laga lite mat. Ska göra Lasagnette och för att festa till det lite denna onsdag så slänger jag i lite feta ost :) Ja det kan nog va gott.
Cyklen e färdig förresten..tror jag iaf. VI får väl se hur det går att cykla på den :)

So long

Jävla crap

Jag behöver ett verktyg....vet vad det heter men kan inte stava till det.
Först e det typ ett djur sen nyckel!
E det nån som har en över så kan ni ju hojta till. Behöver en ganska stor men inte för stor som jag fick med mig hem från mamma och pappa!
Tiiipiskt



So long

Gooooott

Nu ska jag iväg och äta våfflor. Ska lägga fram att vi ska kolla på Allsång på Skansen också. FÅr väl se hur poppis det blir :)
Min cykel e inte färdig än...fattas lite verktyg :(

So long

Josse and the city :D

Ikväll har jag hängt hemma hos Josy och Bob hund!!! Vi käkade pizza och kollade SOTC. Undra hur många gånger man har sett ett avsnitt?? Sjukt många gånger!
Men fy fan vad bra det e.
Imorgon e jag ledig. Då ska jag diska upp all fisk :)

So long

Din gamle skurk :)

Ja jag fick min cykel inhandlad :) Micket bra!!

Igår va det Sabinas 25-års fest. Va en mycket trevlig tillställning. Fick tom kolla på Ciccis nya lägenhet. Riktigt skönt väder och trevliga människor!
Senare på kvällen va det ju La som gällde. Fortfarande kände man sig gammal som gatan på Tycho. Men det va roligt att se Jessica full som en alika.
Sen gick jag och Sara till Tages. Men där blev jag utskrattad för jag inte kunde gå. Dessutom va det sjukt lite folk. Så där stannade vi inte så länge.
Och idag har jag varit på barnkalas på Skattkammarön. Fiii fan va svettigt det va. Och kanske inte det smartaste att hoppa i ett hopptorn med vrickad fot.
Nu har jag precis ätit lax och så har jag massageolja i ögonen :)

So long

Vilken härlig dag :)

Nu ska jag och pappa köra och köpa en cykel till mig. Hoppas dom har den hemma bara.
Sen blir det jakt efter en korallfärgad top av nåt slag. Kan inte gå i pumps så jag får asa mig runt på platta skor.
Sen blir det 25-årsfest och sen e det väl meningen att vi ska göra La osäkert :) Vi får la se vad som händer!!!

So long

Sommarparty på stranden...

Guida in den med handen.
Tack Hanna för att jag har fått den underbara låten på huvudet :)
Idag va det dö sorgligt på jobb. Sista dagen som Slut´s are us jobbade ihop. Efter åtta år.
Vi vinkade hej då och tårarna rann faktiskt på alla. Mycket trist.



En epok som går ur sin tid :(
( Säger man så??)

So long

Det gick sådär

Ja vår kusinträff blev kanske inte så lyckad. Det slutade med att jag, Annie och Tessan satt på Lilla torg och åt och drack. Sen våldgästade vi Fredrik men han verkade inte överlycklig så vi drog till Debaser. Va tvungen att bjuda på stans godaste Strawberry Daquiris :)
Nu ska jag kasta in handduken. Ska till IHM imorgon och skriva på papper på att jag ska läsa till redovisningsekonom. Ja för det ska jag minsann bli :)

So long


Det gick ju bra

Jag har precis kokat potatis för första gången i mitt 26-åriga liv. Och det gick skitbra. Dom blev dögoda. Måste öva tills på söndag :)
Kollade på teve när jag åt. E det nån som har sett det programmet med mammorna och barnen. Typ nån skönhetstävling. Det va det löjligaste skitet jag sett i hela mitt liv.
Men snart e det Projekt Runway :) Idag ska Sarah Jessica Parker va med. JIPPIE!!!!!!



So long

Halta Lotta

Idag har jag asat mig fram på ett ben. Det e döjobbigt faktiskt.
Min fot e helt kall så jag tror att jag har fått kallbrand. Så imorgon ska vi såga av den :)
Nu har jag den i en duntoffla så att den ska bli varmare.

Nu ska jag försöka koka potatis :)

So long

Kusseträff

På torsdag ska vi ha kusinträff :)
Ska bli riktigt roligt. En har precis fyllt 18 så det ska bli kul. Dom andra rävarna har varit med i gamet alldeles för länge!!!


Jag och Annie som våldgästar Sandra :)

So long


Högst märkligt

Jag har ett blåmärke på baksidan av min axel. Jag undrar hur det har kommit dit. Okej att jag sprang in i ett träd i lördags men det va inte på axeln.
Skit samma.
Jag vill också heta Jenny och va på Allsången ikväll :(

So long

För att komma över nån...

Måste man komma under nån annan :)
Som en vis Berglund sa!
Ja det e ju ett projekt!!!

So long

RSS 2.0