Hur kunde jag missa??

Varför har Daughtry haft en spelning i Sverige utan att jag har fått reda på det??? Jag hade skit gärna velat kolla på dom! Jävla skit.
Bara för det ska jag gå och smörja in mig med Eeze och sen ska jag gå och sura. Nä jag ska inte sura för jag  e glad!

So long

Börjar jag bli gammal eller?

Satt och käkade samtidigt som jag kollade på Idol. Och när Amanda hade sjungt och alla stod upp och applåderade så va det till och med så att jag fick en tår i ögat. Känslig?????
Idag va jag på inte så bra humör. Men jag fick en present så jag blev väldans mycket gladare. Och det va gott!
Nu ska jag kolla vidare på Idol. Hoppas Andreas åker ut. Värsta tönten.
Jag har matlåda tills imorgon på jobb förresten. Det händer inte så ofta. Högsta cheferna kommer imorgon...så då får man väl se skärpt ut :)

So long


Vad sker???

Idag har jag varit och handlat Eeze på apoteket. Mamma sa att det va bra att smörja in sig med det så jag får väl göra ett försök!
Har sovmorgon imorgon och det ska bli så skönt. Har lite problem att somna nuförtiden. Får väl skylla på vädret eller nåt!
Nu ska jag kolla lite julklappar. E väl dags för det nu!

So long

Svårt

Detta e svårt. Vet inte vad jag ska skriva.
Men det e lugnt nu! Inget konstigt. Det e okaj igen. Och det e jag glad för!

So long

Vill inte :(

Ja då va det klart. Jag måste gå till en doktor med min axel. Trist men det måste väl göras känns det som nu! Men det får kanske vänta en månad!
Ja nu ska jag koll på Greys....sista avsnittet liksom. Ska försöka att kolla lite på Stå upp också. Jag och Tirre e kanske med!

So long

Tävlingen e avgjord

Årets mest korkade tjuvar va inne på jobb idag! Det va ju inga raketforskare direkt. Men jag kom på dom så jag fick sitta i polisförhör! Det va trevligt. Väldigt trevlig polis!
Nä nu kallar nog min säng på mig!

So long

Herregud va invecklat

Nu har jag precis lagat mat! Skulle göra kycklingsallad men kycklingen va slut på Coop så det blev en kycklingsallad utan kyckling! Men det gick lika bra.
Nu till det invecklade. Jag hade tre plattor igång samtidigt på spisen. Herregud va stressigt det va. Men jag klarade liksom av det! Min sallad blev väldigt god iaf!
Så nu e jag mätt som ett svin och väntar på att dom desperata hemmafruarna ska börja!

So long

Coolt

Kollade på CSI innan. En tjej som hde blivit mördad hade en uv tatuering. Så den syntes liksom bara i uv ljus! Lite coolt tyckte jag!
Så när Tirre ligger och sover så ska jag tatuera in en bild på mig på hela hennes ryggtavla....fast kanske med riktig färg istället för uv färg!
:)

So long


En repris tror jag

Tror att jag har haft med denna en gång innan men jag e inte helt säker så jag kör en repris dagen till ära!

So long

Skit också

Skulle ju som sagt vila men det gick ju inte så jävla bra! Först ringde hemtelefonen och direkt efter mobilen. Men jag svarade inte för det va Collero och dom vill bara boka in ett nytt jävla party som jag inte vill ha! Sen fick jag ett meddelande. Och när jag hade läst det så va jag så arg så att jag inte kunde somna! Så nu sitter jag här och e lika trött som innan. Äter middag just nu som består av två stycken jossekatter.
Nu ska jag gå och sura framför tvn!

So long suckers (syftar speciellt på en person)

Mongotrött

E så sjukt trött. Ska gå och vila en liten stund! Va faktiskt uppe kl kvart i sju imorse och tvättade. Va inte överlycklig när klockan ringde. Och det gjorde ju inte saken bättre av att mina fönster höll på att blåsa in. Så jag tog skydd under täcket! Men sen va det bara till att masa sig upp.
Va hos Annika och käkade lunch också. Va på väg till Lödde sen men fick vända och köra tillbaks. Eller där tog jag nog i lite. Jag va utanför Triangeln. Men jag fick gå in igen. Ja det va trevligt.
Nu sängen!

So long

Hur tänkte jag här då???

När jag va liten så va jag kär i Tommy Nilsson!
Nu förstår jag inte varför???
Han e ju ingen heting direkt!

Tommy Nilsson i pudelfrilla

So long

Das bilder

Ja då va jag tillräckligt vaken för att lägga in bilder från gårdagen! Så här kommer dom!

273497-184273497-183
273497-187273497-186
273497-189273497-188
273497-191273497-190
273497-193273497-192

Lägger upp fler på min Facebook snart för dom som e intresserade :)

So long

Im back

Jag e hemma igen...
Shit vilken galen kväll! Jag tror att allt hände som jag inte trodde kunde hända!
Nu ska jag gå och lägga mig iaf....ska sova så sjukt länge imorgon! Hoppas jag iaf...finns väl alltid nån dåre som väcker en!
Årets galnaste bilder kommer imorgon!

So long

This is the night

Okaj...nu kör vi!!!!
Om det e nån kväll det kommer hända nåt på så e det  ikväll!
Hej....Cicci is in da house!
Pirre och Tirre hånglar just nu med Pekka som sitter i en permobil!
Ha ha ha!
Annika smörjer hjulen!
Bambi sköter joysticken!
Och jag ligger som ett Y i min säng! Som vanligt!
Pekka....your the man!

So long


Väntan e lång

Ja då sitter man här hemma. Färdig och ganska så snygg om jag får säga det själv :)!  Just nu väntar jag på att Annika ska få tummarna ur röven och masa sig hit. Håller på att dö av hunger! Har bara ätit två jossekatter idag! Men fy vad goda dom va! Nu ska jag öppna en rabarber cider. Fanns äntligen på systemet och inte bara på uteställen! Så det blir väl några sånna ikväll. Mums!
Ja annars e det bra. Fick ett snällt samtal. Sånna gillar jag. Så nu e jag på apbra humör! Ska nog dansa rave här hemma nu!

So long

Tack Pippi

Tirres pappa hjälpte mig att byta batteri på min bil idag! Eftersom jag och pappa inte hade rätt verktyg så blev det jävligt svårt....men det hade Pippi! Så han bytade det. Det va en grej som gick isönder men det e sånt som man får räkna med!
Jag har varit och handlat käk också! Ska bjuda Annika på middag för hon bjöd mig igår! Det blir pasta med med svamp och räkor i tomat och gräddsås! De ni. Trodde ni inte om mig va??? Att jag kunde laga sånna fina rätter. Annika kanske får nog hjälpa till!
Nu ska jag städa och diska. Jippie! Nästan det roligaste som finns!

So long

Jaha ja

Ja då va man hemma igen!
Sitter och funderar på vad jag ska göra med mitt liv! Vet inte riktigt nämligen! Ska gå och lägga mig nu och fundera vidare!
Och vad fan hände i Idol??? Hur fan kunde Andreas få stanna kvar och Daniel åka ut???? Va helt säker på att Amanda skulle åka ut av dom två men ikke! Så fel man kan ha! Nu hoppas jag att det blir Marie som vinner. Hon e för jäkla bra tycker jag!
Sug och svälj trevlig helg :)

So long

Ska bli gott

Jag och Annika lagar middag nu. Vi gör lövbiff med klyftpotatis med bearnaisesås! Och så har vi stekt grönsaker. Broccoli, lök, morötter och svamp! Ska bli så jävla gott! Jag fick två öl också som jag tänkte svepa lite snyggt!
Idag blev jag på lite sämre humör. Fick reda på en sak. Rätt så trist. Två saker som håller mig glad och det va det ena!
Nu ska vi kolla Idol och äta!

So long

Sjukt rolig

Björn Gustavsson e den absolut roligaste personen som finns just nu!
Hur kommer man på allt???
Jag ligger dubbelvikt varje gång jag kollar på han! Skrattar så att tårarna rinner!
"Om jag kommer in på White room??? Jag kommer knappt ut!"
Så jävla bra!

So long

Na na na na na

Denna veckan och nästa vecka e världens bästa veckor! Det har jag precis kommit på! Så sabba inte det nu för jag e så glad.
Jag och Annika har haft fest på lagret idag! Vi dansade till Dirty dancing bla. Gick nog inte riktigt så bra som vi trodde. Igår tänkte vi köra svanhoppet men det la vi ner ganska snabbt! Kan ju bara föreställa mig hur det hade gått!
Nudlar blir dagens middag. Och så lite kustbevakarna på det så e denna kvällen också räddad!

So long

Fy fan vad gött

Ja då va semestern räddad för nästa år!
Jag och Annika va på Sir Tobys och kollade matchen efter jobb! Va sjukt mycket folk där! Och det kom ännu mer sen när England började spela sin match! Och fy fan vad det luktade manssvett! Typ ättiksgurka! Men vi fick en ganska bra plats i trappen efter att ha blivit runtflyttade lite. Men där stod vi hela matchen. Hittade några pax som såg trevliga ut! Och matchen slutade ju bra så alla va glada och nöjda!
Nu e jag upptagen med annat och sen ska jag gå och lägga mig!

So long

Årets tips

Prata aldrig om en person utanför en toalett om ni inte e helt säkra på att personen ni pratar om inte e inne på toaletten!
Och om ni ändå måste prata om personen så använd inte både för och efternamn!

So long


Helgen i bilder

273497-177
Jag hemma hos Hanna och Martin

273497-178
Emma och Hanna

273497-179
Vi gjorde vårt bästa för att ha roligt

273497-181
Hedlund va också där

273497-182
Den enda mannen som va där
273497-180
Så rolig va matchen att se på

So long



Nice

Igår gjorde jag en sak som jag aldrig har gjort innan! Det va nice!

So long

Helgen

I fredags va vi hemma hos Hanna och Martin! Va jätteroligt. Vi hade lite brainstorming angående nya varor på jobbet. Tyckte att det gick ganska bra för oss! Jag drack rätt så mycket öl men det hände aldrig nåt direkt. Taxi kom och hämtade oss och vi begav oss mot Jeriko. Där va lite udda folk kan man väl säga! Och väldigt udda musik också. Men trevligt sällskap vägde upp det!
Igår så kom Sara och Tirre hit. Vi käkade tacos och mös! Käkade chokladpudding till efterrätt. Hade glömt hur gott det va! Sen till det tråkiga. Fotbollen! Den jävla fotbollen alltså! Fy fan va dåliga dom va. Lika dåliga som i kvarten i VM mot Tyskland! Det fanns en bra sak med den matchen och det va att Petter Hansson fick gult kort och inte kan va med på onsdag! Jaaaaaaaaaa! Äntligen!
Nu ska jag gå och lägga mig! Ledig imorgon! Skönt!

So long

Herregud

Idag har det varit jobb hela dagen! Gick faktiskt ganska snabbt! Skönt!
Efter jobb körde jag och Annika en liten sväng sen körde jag hem till mamma och pappa! Jag och pappa skulle byta batteri på min bil men vi sket i det! Så jag körde hem till Tessan och la familia istället! Jag och Antwone kollade på Cars. Första gången jag såg den. Va faktiskt bra!
Så nu e jag hemma. Måste knåpa ihop ett bra meddelande och sen kanske jag ska vidare på något annat! För imorgon e jag ledig :)

So long

R.I.P

Idag e det 7 år sen du försvann
Minns det som igår
Väntar fortfarande på att du ska komma hem
Saknar dig

Surar

Nu ska jag sura! Såg precis en sak som jag har misstänkt! Men det har väl gått över om en timme ungefär! Hoppas jag iaf!
Nu e jag redo för en helkväll! Ska snart cykla ner till stan sen ska jag och Annika ta taxi till Västra Hamnen! Blir svårt att cykla med vår present!

So long suckers

Läbbigt

Provade det här på en kompis Fun Wall på Facebook! Rätt så läbbigt faktiskt!
Ni måste prova!

So  long


It´s alive

Ja den lever tyvärr fortfarande! Jävla skit! Hade hoppats på att det inte fanns något återvändo för den! Men jovisst. Den rullar på precis som vanligt igen!
Nu ska jag äta frukost på riktigt. Hann inte innan! Och sen blir det en total makeover inför kvällen!

So long

Lever den fortfarande??

Pappa ska snart komma hit. Vi ska försöka byta batteri på min bil! Får väl se hur det går!
Mamma, mormor och jag har precis varit och handlat på City Gross. Det blev lite käk tills imorgon och lite presenter tills ikväll! Fick åka mammas nya bil också! Värsta finesserna e där i den! Det kommer fram en mojäng som ger bältet till en för att man ska slippa vända sig bakåt. Himla coolt!

Go to fullsize image

Nu ska jag äta frukost sen kommer pappa förhoppningsvis. Och sen ut till Ikea. Det får jag inte glömma!

So long

Jävla skitbil

Min bil e helt död! Jag och Annika skulle till Ikea och handla lite saker tills imorgon....och vad händer! Biljävlen startar inte. Skitbil! Nu måste jag väl ändå få en ny!
Och nu lyssnar jag på Apologize med Timbaland! Men det e för sent....Fatta!
Igår kollade jag på Grey´s! Jag blev lite rädd. Hon dog väl inte av hickan??? Eller hur? För i sånna fall måste jag nog gå till en doktor!
Nu ska jag gå och sura! Och jag som va så sugen på korv!

So long

Vad har jag gjort för ont???

Inatt vaknade jag klockan två med värsta hostan och helt täppt i näsan! Och som krydda på moset så hade jag mensvärk också! Kan inte allt komma samtidigt vet ja! Vad har jag gjort för ont mot min kropp för att förtjäna det mitt i natten?? Ja det kan  man ju fråga sig??
Jag har fått ledigt på fredag för att jag ska bli frisk. Ska bli såååååå skönt! Sova länge och sen får man väl städa lite för huliganligan kommer väl på lördag!
Nu e det dags för Greys!

So long

Ändrade planer igen...

Nu ändrar vi för sista gången! Det bli käk hemma hos mig på lördag istället! Har inte riktigt bestämt vad som ska lagas men gott ska det bli!

Det va jag som kommenterade på förra inlägget anonymt. Vet inte varför det blev så!

So long

Ändrade planer

Det blir inte T-bone på lördag utan vi har numera ändrat det till Via Veneto! Hoppas det går bra för alla!
Men ni kan ju fortfarande anmäla er!

So long

Va fan hände??

Ja det kan man ju fråga sig??? Hur fan e det möjligt att Petter Hansson får ett pris för bästa back???? Man kan ju undra om det e dom blindas förening som har röstat!
Nä tacka vet jag Zlatan! Han e min favvis kan man säga! Hur cool som helst!
Jag fick ett litet ryck innan och började tok plocka undan alla saker här! Funderade på om jag skulle ta och spika upp en hylla men det får nog vänta!

På lördag e det dags för fotboll! Så den som e sugen! Säg till! För jag tänkte att man kunde dricka lite öl här hemma och sen boka bord på T-bone och käka där lite! För att sen gå vidare till Sir Tobys och kolla på fotboll! Så bara hojta till om ni e sugna!
Nu ska jag gå och lägga mig och ta igen missad sömn från inatt!

So long

Pissedag

Idag va min enda lediga dag denna veckan! Och vad händer???? Jo jag fick jobba! Befinner mig inte i mitt allra friskaste tillstånd heller! Trodde att jag hade fått halsfluss inatt. Vaknade varje gång jag skulle svälja för det gjorde så jävla ont! Och det gjorde ju inte saken bättre av att jag skulle tvätta också!
Nu ska jag laga mat iaf och sen ska jag kolla på fotbollsgalan! Där e ju några pax om man säger som så!

So long

Tackar Tirre :)

Idag blev jag iväg dragen på en hemlig sak!
Tirre kom hem till mig vid två och då började vi dricka öl! Kvart i fyra kom hennes pappa och hämtade oss. Han körde Malmö runt två gånger innan vi till slut körde till Svt ute vid Jägersro! Där skulle vi va med som publik i Svt:s Stå upp! Det e Thomas Järvheden som e programledare och programmet går ut på att historierna  som berättas e publiken egna. Så det e sanna och jävligt roliga historier!
Så vi får väl se på onsdag om vi e med. Risken e nog stor eftersom vi satt bredvid dom vars historier berättades! Kan bli intressant att se! Det va jävligt roligt iaf.
Efter det tog vi bussen till stan. Sen så gick vi och käkade på Via Veneto! Vi va så jävla hungriga. Hade bara ätit salta pinnar på hela dagen! Men när manten kom in så trycktes den snabbt som fan! Och gott va det!
Nu ska jag gå och lägga mig snart. Ska tvätta imorgon kl 7!

So long

Mosen e slut??????

Kvällen började hemma hos Annika! Vi gjorde tacos! Hade nästan glömt bort hur gott det va. Man blir så sjukt mätt. Men det va gott. Efter lite förfest så gick vi ner mot stan. Tänkte först gå till Hipp men sen så ringde det ett rötägg så vi fick ändra våra planer så vi gick till Etagé istället. Kom precis när kön inte va så lång men det tog tid ändå. Vi gick bara in och tog stämpel sen så gick vi till C&G! Där slapp vi stå i kö. Bara travade raka vägen in och beställde vår favoritdrink! Två blev det faktiskt! Vid tre så gick vi tillbaka till Etagé. Där röjde vi runt på dansgolvet kan ni tro! Va längesen man dansade till Leila K. Men roligt va det. Vid femsnåret traskade vi mot Stippes. Fick en Helsingborgare på halsen som inte hittade dit han skulle. Så vi fick ju följa han! Snälla som vi e!
Sen så gick vi till Stippes och skulle äta tänkte vi. Men ikke! Nä för att mosen va slut?????? Hur fan kan det hända liksom! Så det blev ingen mat där utan vi gick hem istället! Jag tog min cykel och när jag kom hem så hittade jag spagetti och köttfärs i kylen. Fy fan vad gott det va! Så vid halv sju så gick jag och la mig.

273497-175
På g för en utekväll!

273497-176
Das partyextravaganza!!!!

So long

Lite shopping

Igår kom mamma på den utmärkta idén att vi skulle åka till Ullared! Vi va där uppe vid två och då va det lång kö men det tog bara fem minuter att komma in! Väl inne så va det så jävla mycket folk! Orkade knappt kolla runt för det va för trångt! Men jag fick ihop lite grann! Ibland kan man göra lite fynd faktiskt!
Pappa tyckte att det va dyrt att åka dit! Han handlade ett paket kalsonger och och ett paket strumpor för 2700 kr! Trist att han fick betala allt mitt och mammas också!
Nu ska jag kolla på Parlamentet sen så kommer ett inlägg om lördag kväll!

So long

Myskväll

Nu e jag precis hemkommen från en myskväll hos fröken Johansson! Hon hade lagat middag till mig när jag slutade jobba! Och hunnit in på systemet med! Det va gott som tusan! Sen blev det lite Idol! Tyckte gott att Andreas kunde åkt ut faktiskt!
Imorgon ska jag till Lödde och kräva lite nya kläder! Och skor också! Behöver lite nya faktiskt!
Så nu ska jag gå och lägga mig! E ledig nu i tre dagar! Skönt som attans!
Det snöade förresten när jag cyklade hem! Coolt!

So long

Som socker :)

Idag har två stycken sagt till mig att jag e söt!
Så jag antar väl att jag e det!
:)

So long

Kaos och kalabalik AB

Jag har döpt om Triangeln! Numera heter det kaos och kalabalik AB! Med tanke på hur det va där idag så e namnet inte helt fel!
Vakterna fick stänga centrat för att där va för mycket folk! Då försökte dom storma in dörrarna! Dom lyckades på vissa men kom aldrig ända in! Lastintaget är också ett alternativ att ta sig in på! 70 st småungar!
Fy fan vad mycket folk där va! Inte en jävel i butikerna, alla va på torget och däromkring! Värsta gängbildningarna när man kom ut därifrån! Polisen spärrade av gator! Blev slagsmål för att dom skulle ta sig in, och då va konserten slut!
Jag och Antwone fick en liten titt på han iaf! Vi dansade till Because of you! Sen gick vi!
Ja shit pommes säger jag bara! Kan ju hoppas att det inte händer fler gånger!

Har precis lagat spagetti och köttfärssås! Blev till två matlådor också! Perfekt! Ska snart gå och lägga mig. Blir en lång dag imorgon! Åtta till kvart över sju! Tjohoo!

So long

Ingen stängning

Idag har jag slutat tidigt! En dag i veckan får jag göra det! Man får va glad för det lilla!
Så nu sitter jag här hemma och vet inte riktigt vad jag ska göra! Funderar på om jag ska göra en hemlig sak! Vet inte om jag orkar precis!
Ska snart ner till Triangeln igen! Tänkte kolla in Ne-yo om man får plats! Jag och Annika gick och kollade innan och vid två stod där redan folk och tryckte längst fram. Hur pallar man?? E där för mycket folk vilket det antagligen kommer att va så går jag hem igen! Så jävla spännande e det inte!!

So long

Ostbricka!

Nu ska jag äta osbricka och dricka vin!
Nice!

So long

Lördagen

Jag har ju lovat lite bilder så jag får väl lägga in några sådana! Annars e kvällen väldigt suddig! Minns att vi va hemma hos Sabina och sen delade vi på oss. Jag och Pernilla gick till Hipp och Cicci, Sabina och Andreas gick till Etagé! När Hipp stängde så gick vi till Heartbreak! Där vet  jag att vi fundrade på att sjunga karaoke! Sen blev det Mc och sen fick jag skjuts hem! Ja det va väl det jag kommer ihåg!

273497-169
Läbbiga :)

273497-170
En riktig djävul

273497-171
Oj då!

273497-172
Snygg :)

273497-173
I baren på Hipp!

273497-174
Kan Rickard Herrey så kan minsann vi också!

Det va alles för denna gången! Finns fler bilder på Facebook snart om ni e intresserade!

So long

Skadedjur

Jag cyklade precis hem från Annika, och gissa vad som uppenbarade sig vid ett hus??? En stor jävla råtta! Skitäcklig! Tänk om den hade hoppat upp och huggt mig i benet eller nåt! Då hade jag ju kunnat dö!
Nu e det dags att gå och lägga mig!

So long

Kommer mer sen

Jag lever! Tänkte bara om ni ville veta! Har bara varit hemma och sovit så därför har jag inte skrivit! Och nu ska jag hem till Annika! Vi ska göra kycklingsallad!
Imorgon kommer det en historia om lördagen! Det jag minns iaf! Och så lite bilder så klart! Har precis hämtat min kamera! Glömde den på jobb igår!
Nu ska jag cykla.....om det går i denna vinden!

So long

Hemma lite snabbt

Har jobbat hela dagen! Gick rätt så snabbt faktiskt! Fick handlat lite julklappar också!
Nu ska jag hem till mamma och pappa och käka lite mat hade jag tänkt! Sen ska jag och Tessan ner på kyrkogården och lägga blommor hos farfar och Emmah! Det ser så fint ut när alla ljusen är tända!
Nu ska jag bege mig!

So long

Öl och käk

Idag har jag jobbat! Gick ganska snabbt för jag började inte förrän kvart i två! Skönt som fan!
Efter jobb gick jag och Annika till Via Veneto och beställde pasta! Vi tog med oss det hem så vi va tvungna till att dricka öl medans vi väntade! Sen gick vi hem och åt och kollade Idol! Tur att min kille inte fick åka hem!
Fick lite trevliga besök på jobb idag också! Alltid lika kul!
Nu ska jag snart gå och lägga mig! E ju röd dag imorgon så jag får lite sovmorgon! Skönt!

So long

Onödigt :)



So long

Ne-yo

På torsdag klockan 18.00 ska Ne-yo uppträda på Triangeln! Tror inte att dom har tänkt till riktigt där! Dom förstår nog inte hur mycket folk det kommer att va där! Men jag slutar halv fyra så jag ska minsann också kolla på han! Om jag får plats! Hoppas!

Go to fullsize image

So long

RSS 2.0