Buhu

Min jacka som jag har spanat in mig på verkar nu vara slut överallt i min storlek! Passade på i lördags att kolla när jag hade mamma med mig men då fanns den såklart inte! Så nu ska jag försöka lura in henne i storstaden med stora börsen :) För det e ju synd om jag ska behöva frysa i vinter!

So long


Kommentarer
Postat av: Anonym

Och återigen visar du prov på din dumhet. Du är ju galet bortskämd, att du inte skäms över att leva på andra. Du har möjligen aldrig känt att du borde klara dig själv, och stå på dina egna ben? Din personlighet är verkligen vidrig. Fy fan för äckliga människor som dig.

2007-10-15 @ 21:56:19
Postat av: Tirre

Ok, allvarligt talat vem fan är idioten som kräker?
Läs inte hennes blogg om det inte passar dig. Du har ju inte koll på ett skit i vilket fall som helst. Uppenbarligen är det ju du som har problem. För din skull, så slutar du skriva här.

2007-10-15 @ 22:02:28
Postat av: Jirre

Anonym: Jag lever verkligen inte på andra! Jag har ett jobb och betalar alla mina räkningar själv! Sen att mina föräldrar köper saker till mig e väl inte mitt fel! Det e inte så att jag hotar dom. Det e väl upp till dom vad dom gör med sina pengar! Och du.... du vet inte ett skit om min personlighet!

2007-10-15 @ 22:03:04
URL: http://jirre.webblogg.se
Postat av: Bus

Min stora fråga är egentligen:
Om man retar sig så otroligt mycket på en person, VARFÖR fortsätter man då att läsa dennes blogg? Finns det verkligen inget annat man kan hitta på? Hade jag retat mig så fruktansvärt mycket på en person så hade jag hållt mig så långt borta som möjligt...men hey, det kanske bara är jag!!!!???

2007-10-15 @ 22:09:43
Postat av: sara

???? Vem f-n är tomten som häckar här inne?? E man äcklig för att ens föräldrar spenderar pengar på sina barn?? Stackars dina ungar (framtida!?) dem kan ju inte få det lätt. Du tänker väl sparka ut dem på gatan så fort dem har lärt sig gå, för att kunna klara sig själva. Josse är en av dem generösaste människor jag känner. Så att leva på andra kan jag verkligen inte påstå. Så vad är din personlighet då??? du verkar ju vara så "himmla" bra. Nä en jävla tomte som inte vet vad f-n hon/han snackar om. Så up yours!!!!!

2007-10-15 @ 22:18:43
Postat av: Anonym

Ja du har ju samlat på dig ett snyggt gäng. Alla verkar vara lika fulla av skit. Då passar ni bra ihop. Ett under att du har några vänner. Har ni gröt i huvudet hela högen eller? Ser ni inte hur patetiska ni är. Ni är en skam för mänskligheten.

2007-10-15 @ 22:28:38
Postat av: sara

jag orkar inte bry mig om "anonym" längre, slösar inte tid på crap!!!!Känner du dig tuff att sitta där bakom skärmen och gömma sig???

2007-10-15 @ 22:38:21
Postat av: Anonym

Jag är inte rädd för någon av er, känner inte heller att jag vill beblanda mig med sådana som er. Därför väljer jag att vara anonym. Jag tänker inte sjunka till en så låg nivå. Skamligt, rent ut sagt.

2007-10-15 @ 22:43:52
Postat av: sara

ja men om du nu inte vill beblanda dig kan du väl sluta att skriva här eller??? vad/vem gör dig till en som kan skriva hur du vill om personer du inte känner??? tycker du redan är långt under den här nivån.

2007-10-15 @ 22:46:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0