Gårdagens sportaktiviteter

Bästa sporthelgen på länge måste jag säga.
Började med spinning kl åtta på morgonen för att sen gå i mål tjugo i tolv. Lagom mör. Är jävligt glad att jag köpte spinningskor iaf.
Kom hem och däckade. Vaknade när klockan ringde halv fyra. Begav mig hem till Adelina för pizza och sen vidare till fotbollen. Match mot förra och förrförra årets vinnare. Blev 0-0 förra matchen men igår piskade vi skiten ur dom. 6-0 slutade det och det var så jävla gött!
Såhär skrev dom på sin hemsida efter matchen:

 

Matchreferat
Vad ska man säga!!! De vann rättvist då de var mycket bättre än oss idag. De är ett ungt lag som är snabba i fötterna och hittar varandra på små och stora ytor.

Det vi främst fattades idag var orken och konditionen. Även om vi har ett par riktigt tekniskt duktiga tjejer så räcker inte det när vi andra inte kan möta dem och hjälpas åt.

... Det är alltid surt och förlora och det ska det vara. I fotboll så finns det en vinnare och en förlorare efter matchen. Men det ska ge oss mer energi nu för vi är ännu inte utslagna ur slutspelet och vi ska sikta på att möta dem i finalen den 1:a April.

Något som är viktigt under matchen är att man inte ska vara helt fokuserad på sig själv utan se sina medspelare och redan innan du fått din boll veta vad du ska göra med den och se din medspelare och göra en rätt och lätt passning till henne.

Tyvärr tappade vi energin och humöret lite väl mycket in på halvtidsvila då de hade gjort 3-0. Men som man har sagt innan. En match är slut EFTER att domaren har blåst och absolut inte innan. Vi ska aldrig och återigen aldrig ge upp när vi ligger undan. Motståndarna märker det så lätt och kommer utnyttja det till max.

Tungt är det men nu ska vi se framåt och släppa denna matchen helt och hållet. Vi tar dem i finalen brudar. Stretcha väl och ta hand om kropparna.

Ska bara tillägga att jag har släppt in minst mål i serien. Det tackar jag backarna och resten av laget för då de är grymma!

So long

Kommentarer
Postat av: Sara

Hahaha pizza innan matchdags det du ;) Puss på dig du är så duktig!

2012-03-05 @ 19:10:25
URL: http://minibyme.blogg.se/
Postat av: Josse

Sara: Det va välbehövligt vill jag lova :) Puss puss

2012-03-05 @ 19:14:24
URL: http://jirre.webblogg.se/
Postat av: Sofie

Galet duktig du e!!! Puss

2012-03-05 @ 19:22:29
Postat av: Josse

Sofie: Sank you :) Pusssss

2012-03-05 @ 19:55:55
URL: http://jirre.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0