Äntligen

Imorse kom dom :) Eller i eftermiddags....körde i 130 hela vägen till Kastrup för jag tänkte att det skulle ju va synd om dom om dom fick stå och vänta på mig. Det blev jag som fick vänta istället....i en och en halv timme. Tessans väska hade inte kommit med. Men jag tog en Mocca på Starbucks sålänge :)
Och så såg jag nåt som nästan fick mig att börja böla. En kvinna i 35-årsåldern kom ut från där man kommer om man har varit och rest. På magen hade hon en liten pojke som man såg inte va hennes egen. Och så va där typ tio pers som stod och väntade på henne och när hon kom gåendes så såg man riktigt hur stolt hon va över den här lille pojken. Antagligen hade hon ju varit och hämtat han från nånstans. Alla skulle ta kort på dom och dom drog fram champagne och hade sig. Varje gång jag kollade på henne så blev jag helt glansig i ögonen. Hon va så jävla glad......och stolt.

Kollade precis min Facebook. Nån tönt hade skickat ett mejl och frågat om jag inte kunde skicka en bild på mig själv så tomten visste vad han skulle ge han i julklapp......amen kom igen för fan.

Sitter och äter min lunch som jag glömde ta med mig till jobb. Så det blev bara en apelsin till lunch :( Ska snart hem till Tessan och dom :)

So long

Kommentarer
Postat av: Liza

aaaah vad gulligt, jag skulle också storgråta!

2009-03-04 @ 18:09:43
URL: http://lalizita.blogg.se/
Postat av: Josse

2009-03-04 @ 18:16:50
URL: http://jirre.webblogg.se/
Postat av: Josse

Liza: Ja det va skitgulligt :)

2009-03-04 @ 18:17:21
URL: http://jirre.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0