What a helg :)

I fredags badade jag för första gången. Det va svinkallt. Typ max 12 grader :)
På kvällen blev det rätt mycket alkohol. Först lite vin hemma hos Annika och sen till Koi för lite käk och mer vin. Vi hittade ett bord på Moosehead så där satt vi tills dom stängde. Sen blev det tillbaka till Koi igen. Kom inte riktigt ihåg det men där va säkert roligt. Jag gillar inte toaletterna på Koi. Slog huvudet i vasken två gånger.
Och kvällen till ära så åt vi nattamat två gånger :) Gott va det. Lite andra tokigheter hände på vägen hem. Jag kan säga att jag har världens största blåmärke på armen iaf. Men fy vad roligt vi hade :)

Gårdagen spenderades först i stan med Mc käk och letande efter present till Jonas. Lyckades dö bra tyckte jag. Kollade lite på fotboll också. Lite för mycket blod för min smak.
Och sen va det ju dags för fest. Jävlara vad alla drack. Som om det inte fanns nån morgondag :) Men det e ju helt rätt. Så ska det gå till. Sjukt goda snittar va där också. Smakade dödsbra :)

Ja jag säger då det. Idag har jag jobbat. Och gissa vad????
Jag har semester i tre veckor nu :)



So long


Kommentarer
Postat av: sara

12 grader, anä nu ljuger du ;) din lilla badkruka. Ja dina blåmärken var inte att leka med. Du lyckades bra :) snittar var sjukt goda, drömmer om dem fortfarande ;) ja det gick åt en del kan du tro :) hehe vilken fest. Som vi garvade åt brosan/zlatan puss puss

2008-08-03 @ 18:23:55
URL: http://habibi.webblogg.se/
Postat av: Jirre

Sara: Nä jag tror inte att jag ljuger. Skit kallt va det! Mitt blåmärke e jag rätt stolt över :) Snittarna va det godaste jag har ätit på länge....hade kunnat äta en hel tallrik! Zlatan va på topp igår. Sjukt roligt :) Puss puss

2008-08-03 @ 18:36:11
URL: http://jirre.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0