I have a dream :)

Ja jävlar vad vi kan ställa till med fest :)
När vi kom upp till Stockholm så började vi med att handla sprit fastän vi hade två flak med oss. Man vill ju inte stå tomhänt! Sen blev det lite käk och mycket dricka...vi gick inte ut utan satt och snackade skit rätt så länge och drack en del. Ja ganska mycket kan vi väl säga. Tillräckligt för att man skulle må dåligt när alla började stimma rundor kl nio på lördagen. Sådet va ju bara till att följa strömmen och börja sniiga till sig. Sen blev det en runda på stan...mådde mest dåligt faktiskt! Ingen har ju dött av en burgare heller. Och nån jävla undersökning vi fick va med i. Jag vill inte ligga med nån som har översvämning i sin källare.
Vi va nog först ut i hela staden med att gå och äta kl kvart över fem. Ja det va ju bara vi på hela stället. Och en sniiig bartender som jag så klart skulle göra bort mig för.
Jävlar vad vi fick bråttom sen när vi skulle till Globen. Fel tåg och kissa hann vi inte göra innan Mamma mia började. Och törstiga va vi :( Dom hotade ju nästan oss...tiipiskt!
Fy fan vad Mamma mia e bra....helt sjukt. Roligt att se gamla stå och dansa med och sjunga.....en fantastisk liten teaterpjäs :)
Sen blev det ut i natten med alla snorungar som hade kollat på The Voice 08! Och så alkohol förstås. Först på nåt irländskt ställe och sen på Ambassadööööör! Jävlar vad bra musik dom spelade. Hade värsta kändisresor där också.
Sen blev det möte med den drygaste av alla människor man kan träffa. Hittade en rullebör och lekte flygledare. Sen Mc såklart.
Idag har vi bara handlat lite. Två par skor handlade jag :) Och sen har vi kört bil hela vägen hem också. Skönt att köra!
Jag har snott bilder från Sofies blogg.....sorry :)






So long

Kommentarer
Postat av: sara

Tack för en supertrevlig helg gumman :) lovley! puss puss

2008-08-18 @ 07:15:53
URL: http://habibi.webbblogg.se
Postat av: Jirre

Sara: Tack ska du ha :) Hade sjukt roligt :) Puss puss

2008-08-19 @ 00:20:32
URL: http://jirre.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0