Das London extravaganza :) tisdagen

Vaknade med huvudvärk men det va bara till att masa sig upp. Kunde ju inte gärna missa en hotellfrukost. Dom hade den godaste äggröran som jag nånsin har ätit!
Efter frullen så fick vi varsin biljett till en sightseeing buss plus en biljett om vi ville åka på Themsen. Man fick hoppa på och av som man ville så vår butik hoppade av vi äckelduvtorget. Vi gick mot Camden market men vände ganska snabbt och tog en taxi till Oxford street. Där blev det lite shopping innan det va dags att åka till ett annat Hilton hotell för afternoon tea. Va väldigt trevligt där. Sen blev det taxi till hotellet. Skulle ju kolla Mamma mia på kvällen så det va typ bara hem och slänga sig in i duschen och sen ut igen. Vi möttes allihopa upp i lobbyn och sen blev det taxi till teatern. Roligt att se hur folk klär sig. Dom flesta av oss va finklädda medans andra kom i jeans och en collage tröja. Lite trist tyckte jag. Men iaf så va teatern så jävla bra. Och sjukt rolig. Om ni inte redan har sett den så måste ni gå och se den. Längesen jag skrattade så mycket. Vi fick lite dricka i pausen också så att vi inte skulle torka ut helt ;)
Efter teatern så gick vi till T.G.I Fridays för lite käk. Blev en sen middag men shit va gott det va! Vissa åkte hem direkt efter maten men dom som stannade kvar gick vidare till en pub. Där blev det mer att dricka. Madde åkte hem med cheferna men vi stannade ju så klart kvar. Det va vi och finnarna och vi skulle bräcka dom så klart med att va ute längst.
När puben stängde så hade Robban fått ett tips från någon utanför om en klubb som stängde kl fem som bara låg 50 m bort. Så vi traskade dit. Vilket misstag. Vakten sa att där va folk inne men när vi kom in så va det bara vi. Efter ett tag så kom det några fler men vi valde att gå hem eftersom det luktade mögel på hela stället. När vi kom ut så kom vi på den briljanta iden att vi skulle ha efterfest på Robbans rum eftersom han bodde själv. Men först så skulle vi hitta öl att köpa med oss. Och det va inte det lättaste vill jag lova. Vi började att leta efter en mack men vi hittade ingen. Så om någon har sett en mack på Picadilly circus så säg till!!!!! Men vi hittade en liten affär iaf men dom stängde öldisken kl elva. Va fan e det för jävla tid???? Så det va bara till att ta en taxi till hotellet. Inte ens chauffören hade öl vi kunde köpa.
När vi kom till hotellet så gick Ulrika och la sig. Men jag, Annika och Robban fortsatte med vår fotografering utanför hotellet. Råkade ta isönder vissa saker men det va nog ingen som märkte. Annika hade tagit med sig mackor och räkost från Sverige så vi hämtade det och åkte upp till Robbans rum. Där dukade vi upp vår lilla mackbuffé på hans säng......blev rätt så smuligt men det va det värt. Jag skulle ändå inte sova där. Vi försökte även bryta oss in i minibaren som verkade va låst men till slut gick det. Fast vi tog inget. Sen blev klockan halv fem helt plötsligt så då bestämde vi oss för att knoppa in.
Här har ni lite bilder från tisdagen:
273497-99
Hela vår butik innan vi gick på Mamma mia!
273497-100
En mycket vanlig syn nuförtiden!
273497-101
Vi träffade även på Pete Dorethy!
273497-102
Das party extravaganza!!!!
273497-103
En bild från vår fotografering!
273497-104
Undras vem han e arg på????
273497-105
Om man inte har nån kniv så kan man ju alltid ta en drinkpinne att bre med!
273497-99
Glömde lägga in denna innan men det va när jag hade hållt tal :)

Det va allt från tisdagen också!

So long

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0