Das London extravaganza :) onsdagen

Vaknade med världens baksmälla. Mötte högsta chefen i hissen som tyckte att jag såg sliten ut! Va bara att tacka och ta emot. Det va en svåräten frukost men lite fick vi ner.
När frukosten va färdigäten så gick vi upp och packade. När vi hade checkat ut så kom där en buss och hämtade oss som körde oss till Toys! Sjukt stor butik. Efter det så åkte vi till ett köpcenter som låg typ bredvid! Där blev det lite mer shopping och sen blev det en snabb lunch för vi kom på att vi va lite sent på det. Bussen körde oss till flygplatsen. Råkade somna till på bussen. Slog till Annika för jag trodde att jag skulle ramla. Så som man gör ibland när man håller på att somna. Hon höll på att skita på sig.
På flygplatsen så va där inte mycket tid över. Hittade en skitcool Absolut vodka flaska som va limited edition. Såg ut som en vanlig vodkaflaska fast den va täckt med små speglar så den liknade en discokula. Men den va tyvärr slut   :(
Planet hem va större så då hade jag inga dödsångest tankar. Kunde inte somna heller för jag hade en calzone brat på ena sidan och en surkärring på andra sidan. Så jag fick snällt hålla mig vaken. Det va inte det lättaste för jag va så sjukt trött. Sov typ åtta timmar på två dagar. Det e inte ens vad jag måste sova på en natt i vanliga fall.
När alla hade gått igenom passkontrollen så sa vi hejdå till alla. Vi i vår butik tog tåget hem. Madde, Robban och Ulrika hoppade av på Svågertorp medans jag och Annika åkte vidare till centralen. Där kom Tessan och hämtade oss i hennes nya bil. Sen va det bara hem och sova.
Men fy fan vad jag har haft det roligt. Jag och Annika kom fram till att det e därför vi har träningsvärk i magen. För att vi har skrattat så mycket. Helt sinnes.
273497-106
Hittade lite roliga masker på Toys som vi ju bara va tvungna att prova.

Det va allt för denna resan!

So long

Kommentarer
Postat av: sara

Ja, ni verkar ha haft sjukt kul. Jag vill oxå ut på lite das extravaganza =) puss puss

2007-09-13 @ 22:13:42
URL: http://habibi.webblogg.se
Postat av: Jirre

Sara: Ja som fan! Ja vi får ha lite extravaganza snart. Va ju så himla längesen nu. Puss puss

2007-09-13 @ 22:19:51
URL: http://jirre.weblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0