Ledig måndag :)

Fy fan vad trött jag e idag...ska berätta varför nu:
Igår kom Tirre och Anna hem till mig! Vi gick upp på min takterass och drack öl och solade lite! Mycket skönt va det. När jag börja frysa lite så gick vi ner i min lägenhet och drack mer öl och rökte vattenpipa! Annika slöt också upp lite senare! Helt plötsligt stack Anna och Tirre! Dom va tydligen hungriga och törstiga! Lilla torg väntade ju på dom så dom fick eld i baken!
Jag och Annika cyklade ut till Hanna och Martin i Västra hamnen! Dom hade inflyttningsfest med grillning! Mycket gott och öldrickandet fortsatte! När det bara va jag och Annika kvar så tänkte vi att det kanske va dags att sticka, då kom vi på den underbara iden att cykla till Debaser och dricka en öl innan dom stängde kl 2!
Shit va mycket korkat folk det finns...helt sjukt ju!
Men iaf, när vi väl lyckades slita oss från alla knastar så kom vi på en annan ännu mer underbar idé! Att Etagé har ju faktiskt öppet till fyra så då måste man ju gå dit också! Så klart att vi skulle va ute så länge som möjligt!
Jag visste inte att det va inne med långt hår och lugg på killar! Fanns också en del speciella människor! Jag gillade en enda av alla dom vi träffade på hela kvällen och det va en som trodde att jag va 20.....och det va bara därför jag gillade han!
Efter Etagé blev vi lite hungriga så vi stack till Stippes och käkade....för det e ju onödigt att gå och lägga sig i tid!
Så idag har jag varit helt seg i huvudet! Underbart! Men roligt hade jag iaf!

273497-33
I denna positionen låg jag mest hela dagen! Med en öl i handen så klart!
273497-34
Akta så att inte ögonen ploppar ut på dig ;)
273497-35
Lilla söta fröken Anna

So long


Kommentarer
Postat av: Caroline

Gottegrisar :) puss

2007-07-18 @ 16:15:37
URL: http://aliceiunderlandet.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0