Jonas kalas

Jag och Tirre tog det jävligt lugnt hela lördags dan....skönt att inte stresa rundor som vi brukar! Hann till och med ligga en liten stund i solen!
När det va dags för fest så tog vi spermobilen in till La! Fick serverat champagne och öl direkt! Och sen vet jag inte vad som hände riktigt! Men Jonas blandade drinkar till mig som va jävligt starka!
Satt ute på deras balkong och festade lite innan det va dags att cykla ner till stan! Jag åkte på Saras pakethållare och jag höll ett stadigt grepp om henne:)
Väl nere i stan tror jag att vi gick till Tycho först! Bea beställde in 4 tequila men det va bara Sara som ville ha så hon drog dom andra tre själv....lite impad faktiskt!
Och sen e det typ svart för mig! Jag minns att Sara och Tirre drog hem ganska tidigt men jag och Bea stannade så länge som vi bara kunde! Drack nog en del på Tages också och varje gång jag betalade med kort så fick jag pengar tillbaks! Det minns jag för sen när Tages hade stängt så kunde jag handla på pölsemannen för dom pengarna!
Jag och Bea satt på Rådhustorget till halv fem tror jag och snackade skit med några andra! Sen bar det hemåt på hennes cykel som inte hade jätte mycket luft i bakhjulet. Men till slut kom vi hem och då fick vi gå ut med Wille! Sen snackade vi nog lite till innan vi slocknade...fick inte sova så länge för alla tyckte att det nog va bäst att ringa mig!
Men det gjorde inget för jag blev glad :)
273497-55
Mina babes och jag!
273497-58
Sara rökte cigarr...fy fan vad det luktade!
273497-56
Så här ser man ut efter tre tequila på raken!
273497-57
Jag och Tirre i slagsmål om toaletten! Ingen aning om vem som vann!

So long

Kommentarer
Postat av: Bus

Riktigt härlig utekväll stumpan!!!! Vet inte heller riktigt hur jag klarade 3 tequila på raken, men dom förklarar en hel del bortfall av tiden..... Jag har absolut inga minnesluckor, men tiden försvann så jäääävla fort!!!
Tack till mina brudar som är det bästa sällskap man kan ha!!! Ni är bäst!!!
Love you!
Puss

2007-08-06 @ 22:03:01
Postat av: Jirre

Bus: Jag har massor med minnesluckor! Men fy fan vad roligt vi hade det! Ja ni e verkligen dom bästa...ingen som spottar i glaset där inte :) Puss puss

2007-08-07 @ 13:13:07
URL: http://jirre.webblogg.se
Postat av: sara

Ja det var nice när du höll ett bra grepp om mig ;) hehe. ja det var en trevlig kväll. Men vi har ju alltid trevligt. Cigarren var skitfin...luktar skit bara haha. Jajemensan vi är dem absolut bästa =) puss puss

2007-08-09 @ 17:43:28
URL: http://habibi.webblogg.se
Postat av: Jirre

Sara: Ja jag fick ju hålla så du inte ramlade av cyklen! Nästa gång blir det vattenpipa :)Puss och kram

2007-08-09 @ 22:50:07
URL: http://jirre.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0